marți, 4 decembrie 2007

Studenţii din anul IV de la “Sport” - cei mai buni fotbalişti ai Universităţii “Ştefan cel Mare”


Sport



Studentii anul IV Facultatea Sport SvTimp de cinci săptămâni terenul de sport acoperit de la Universitatea „Ştefan cel Mare” a fost gazda ediţiei din acest an a Campionatului Universitar de Fotbal.

La startul competiţiei s-au aflat 32 de formaţii, fiecare având în componenţă aproximativ 10 jucători. Dintre echipele participante una a fost alcătuită din cadre didactice ale universităţii, tocmai în ideea promovării fair-play-ului.

Studenţii s-au dovedit mai buni decât profesorii astfel că echipa “Sportul Studenţesc” alcătuită din studenţi din anul IV ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport a câştigat competiţia în timp ce formaţia profesorilor s-a clasat pe locul trei.

Echipa profesorilor a fost înscrisă în competiţie de Bogan Grosu, doctorand al instituţiei de învăţământ superior din Suceava şi organizator al evenimentului. În componenţa formaţiei s-au aflat: as. drd. Bogdan Grosu, lect. S. Raţă, conf. Val. Hapenciuc, asis. univ. Şt. Şuşu, Fl. Leuciuc – antrenor secund al echipei locale de handbal precum şi antrenorii C. Coman, Ov. Murariu şi M. Lup.

„Ediţia din acest an a fost una de anvergură fiind cea mai mare competiţie sportivă de masă organizată de universitate în ultimii şapte ani. Am avut un număr record de echipe înscrise în competiţie şi sunt bucuros că împreună am făcut o bună propagandă sportului” a declarat as. drd. Bogdan Grosu.

După finala disputată şi adjudecată de “Sportul Studenţesc” a avut loc festivitatea de premiere la care au participat Adrian Graur, rectorul Universităţii “Ştefan cel Mare” precum şi Petru Ghervan, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport.

Câştigătorii au primit cupe, diplome, tricouri şi bani.

0 comentarii: