joi, 6 decembrie 2007

Teza cu subiect unic la disciplina matematică s-a derulat fără incidente


Invatamant



Susţinerea tezei cu subiect unic la disciplina matematică, ce a avut loc miercuri între orele 12,00 - 14,00 s-a desfăşurat fără incidente neplăcute. Potrivit adjunctului IŞJ Suceava, Vasile Monacu din raportările din teritoriu, examenul s-a desfăşurat în condiţii normale, subiectele au fost dezarhivate la timp şi multiplicate pentru toţi elevii de clasa a VII-a şi a VIII- a prezenţi. La testarea de miercuri au participat 8207 elevi de clasa a VII-a din totalul de 8414 elevi înscrişi, iar la clasa a VIII-a tezele au fost susţinute de 8219 elevi din totalul de 8414 înscrişi.

Tezele au fost predate comisiilor din cele 21 de centre de evaluare de către comisiile din cele 179 centrele de testare.

Vasile Monacu mai spune că nu au fost semnalate incidente în teritoriu, nici în timpul redactării tezelor de către elevi, nici în timpul transportului acestora şi mai adaugă faptul că în termen de 3 zile, tezele vor fi corectate de către profesorii evaluatori şi rezultatele vor fi comunicate elevilor.

0 comentarii: