joi, 6 decembrie 2007

Vodafone Romania isi extinde serviciile 3G broadband la 232 localitati

vodafone,3g vodafone,broadband vodafone aboneaza-te la newsletter DailyBusiness


Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a anuntat extinderea serviciilor 3G broadband - HSDPA la viteze de pana la 3,6 Mbps intr-un numar total de 232 de localitati, acoperind astfel toate orasele resedinta de judet si majoritatea statiunilor turistice.

Incepand de joi, serviciile Vodafone 3G Broadband sunt disponibile in 10 noi orase din tara, Suceava, Botosani, Ramnicu-Valcea, Calarasi, Slobozia, Drobeta-Turnu Severin, Targu-Jiu, Focsani, Miercurea Ciuc si Piatra Neamt.

"Pe masura ce piata de comunicatii mobile din Romania se dezvolta, asistam la o crestere semnificativa a cererii pentru servicii de date in banda larga", a spus Liliana Solomon, director executiv al Vodafone.

"Extinderea retelei de acoperire a serviciilor 3G broadband ramane pentru noi o directie de dezvoltare importanta, pentru a oferi unui numar cat mai mare de clienti posibilitatea sa utilizeze serviciile noastre. Astazi, acoperirea serviciilor Vodafone 3G broadband este de aproximativ 40% din populatia Romaniei", a continuat aceasta.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8,579 milioane de clienti, la 30 septembrie 2007. Vodafone are divizii in 25 de tari de pe 5 continente si un numar de 241 milioane de clienti, la care se adauga 39 de retele partenere.

0 comentarii: