vineri, 11 ianuarie 2008

Angajaţii Strabag au lăsat de izbelişte lucrări de subtraversare a drumului european E 576 din Câmpulung Moldovenesc


Administratie



gabriel_serban_pr_cl Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban a declarat joi, că firma austriacă Strabag va fi amendată de Primărie şi de Poliţie pentru că a abandonat lucrări de subtraversare a drumului european E 576 din municipiu care afectează circulaţia autovehiculelor. Angajaţii firmei Strabag, societate care realizează lucrările de reabilitare a reţelei de apă din municipiul Câmpulung Moldovenesc prin programul SAMTID, au plecat în vacanţă de sărbători şi nu au acoperit lucrări de subtraversare a E 576 pe raza municipiului.

Gabriel Şeban a precizat joi, că angajaţii de la Strabag sunt încă în vacanţă şi au uitat de subtraversările de pe drumul european E 576 care au, în unele locuri, şi jumătate de metru adâncime, creând probleme majore celor care circulă cu autovehiculele.

Şeful municipalităţii câmpulungene şi-a exprimat surprinderea că Unitatea de implementare a proiectului nu adoptă nici un fel de măsuri faţă de modul în care firma Strabag înţelege să efectueze lucrări în judeţ.

0 comentarii: