miercuri, 23 ianuarie 2008

Auchan si Bricostore vin la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava, cel de al patrulea centru comercial de tip mall, pe care compania Iulius Group il va deschide in toamna acestui an, va aduce in Suceava retailerii Auchan si Bricostore.
Parteneriatul Auchan- Iulius Mall nu este o premiera, intrucat, anul trecut, retailerul francez a deschis la Iulius Mall Cluj, cel mai mare mall din Romania, un hipermarket cu suprafata de 14.000 mp si 50 de case de marcat. “Parteneriatul de la Cluj cu Auchan este un succes. Intentionam, ca pe viitor, sa dezvoltam si sa consolidam relatiile cu actualii parteneri de afaceri si sa realizam un mix de chiriasi atractiv, cu brand-uri puternice” a declarat Oana Diaconescu, Senior Leasing Manager al Iulius Group.

La Iulius Mall Suceava, Auchan si Bricostore vor ocupa 10.500 mp, respectiv 10.100 mp din cei 45.000 mp inchiriabili disponibili in noul mall. Construit pe trei niveluri, Iullius Mall Suceava are o suprafata totala desfasurata de 132.000 mp, din care 67.500 mp suprafata construita.

Valoarea totala a investitiilor la Iulius Mall Suceava se ridica la 100 milioane de euro, suma investita in doua etape. “Iulius Mall Suceava este un proiect foarte important pentru compania Iulius Group si am ales aceasta locatie datorita potentialului sau economic ridicat” a declarat Iulian Dascalu. Cele 150 de magazine care vor fi amenajate in cadrul mall-ului vor contine o gama diversificata de oferte: imbracaminte, incaltaminte, accesorii, produse electrice si electrocasnice, decoratiuni interioare, servicii etc, carora li se va adauga o locatie foodcourt cu o capacitate de 1200 de locuri, cu 10 restaurante apartinand unor operatori nationali si internationali si un cinematograf multiplex. “Foarte multi retaileri s-au aratat interesati sa inchirieze spatii in Iulius Mall Suceava, in mod sigur mixul Shopping- Dining- Entertainment va revolutiona piata de retail din zona Sucevei ” a spus Oana Diaconescu.

Infiintata in 1991, compania compania Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator de centre comerciale de tip mall din Romania si membru activ al International Council of Shoping Centers New York.

Printre realizarile companiei se regasesc Iulius Mall Iasi, primul mall din zona Moldovei, deschis in aprilie 2000, Iulius Mall Timisoara, cel mai mare mall din vestul tarii, deschis in octombrie 2005 si Iulius Mall Cluj, cel mai mare mall din Romania, deschis in luna noiembrie a anului trecut.

Cel mai mare proiect al companiei este construirea ansamblului mixt Palas, din Iasi, care a fost premiat anul trecut la Cannes, in Franta, la Targul International de Retail si Real Estate, MAPIC. Investitie de peste 200 milioane euro, ansamblul Palas vizeaza modernizarea centrului orasului Iasi, pe o suprafata construita de 250.000 mp, unde vor fi construite blocuri de locuinte, complexuri si galerii comerciale, cladiri de birouri, hoteluri de 4 si 5 stele si cel mai mare parc amenajat din zona Moldovei, de 50.000 mp.

0 comentarii: