vineri, 25 ianuarie 2008

Bileţele obscene de la vecinul care o acuză că a făcut sex cu toată Poliţia



O femeie în vârstă de 35 de ani, căsătorită, mamă a patru copii, este batjocorită de mai bine de trei ani de unul dintre vecinii ei, care, de-a lungul timpului, i-a trimis sute de bileţele cu conţinut obscen prin care îşi face vecina curvă şi prostituată.

Pentru că poliţiştii l-au amendat de câteva ori, respectivul bărbat îi acuză şi pe oamenii legii că au căzut pradă avansurilor sexuale ale vecinii sale şi că îi ţin partea, din cauza relaţiile amoroase pe care le au cu aceasta.

Bărbatul a intentat numeroase procese împotriva vecinei sale, a aşa-zişilor amanţi din Poliţie, precum şi împotriva procurorilor care au dat soluţie de neîncepere a urmării penale în plângerile pe care el le-a făcut la Parchet.

Nici aceştia din urmă nu au scăpat de acuzaţiile cu tentă sexuală ale procesomanului, convins că prin patul vecinii sale au trecut şi magistraţii care i-au respins plângerile penale.

„Mă terorizează de ani de zile”

Mariana C. povesteşte că toate necazurile i se trag de acum mai bine de trei ani, de când a început să-i dea de mâncare vecinului ei, Costel Bejinariu.

„Venea cu cerşitul şi, ştiind că are un băiat bolnav psihic, mi-era milă de el... Apoi, l-am chemat să mă ajute la muncile câmpului”, începe să povestească femeia. Mamă a patru copii, Mariana C. crede că vecinul său a început să o urască în momentul în care i-a respins avansurile sexuale.

„Eram la câmp şi el m-a pişcat. I-am spus să-şi vadă de treabă, că am bărbat şi să-şi ia gândul de la prostii, că l-am ajutat din milă, nu de altceva... eu ştiu ce-o fi crezut el”, îşi varsă năduful femeia.

Nu a trecut mult timp şi în curtea casei sale a început să găsească tot felul de bileţele prin care era ameninţată şi făcută „albie de porci”. Destinatarul era tocmai vecinul căruia îi dăduse de mâncare şi pe care-l ajutase ori de câte ori îi bătea la poartă.

„Eu am încercat să îl ajut, şi el mă terorizează de ani de zile”, e disperată femeia.

A scris pe tren:

Zilele trecute, Mariana C. a găsit, în curtea casei sale, aruncate două cartoane în formă de indicatoare. „Spre curva ordinară!”, scria îngroşat cu pixul. Femeia spune că s-a obişnuit deja cu astfel de mesaje şi aşează pe pat o parte dintre acestea.

„Sunt doar o parte şi deja s-a umplut patul. Ce mă fac cu omul ăsta, că nu mai pot?”, întreabă femeia. Spune că abia-şi stăpâneşte soţul să nu facă moarte de om. „Am noroc că e un om calm de obicei, dar nici el nu mai suportă. Mereu îi spun, ai grijă ce faci, să nu mă laşi singură cu copiii... Îţi vine să-ţi ieşi din minţi, când de ani de zile un nebun te jigneşte şi te ameninţă mereu, iar nimeni nu pare să nu poată să facă nimic”, e revoltată Mariana C.

Povesteşte că într-o zi un nepot de-al ei a văzut pe un tren garat în staţia CF din Dolhasca scris cu cretă: „Mariana, curva comunei Probota”.

„Păi cine să scrie decât nebunul ăsta?!”, îşi pune mâinile în cap femeia.

„Sex la vecina. 5 lei. reducere studenţi, elevi şi şomeri”

Costel Bejinariu recunoaşte că bileţele trimise vecinei sale sunt opera minţii şi mâinilor sale.

„50% reducere pentru elevi, 25% pentru studenţi, 10% pentru şomeri”, sunt cifrele pe care le-a inclus în „oferta” de prezentate a vecinei sale.

„Domnule, ăsta într-o zi mă omoară. Pe mine, pe soţu, pe copii... Cei care acum nu fac nimic, ce-o să spună atunci, cum o să se scuze?”, întreabă Mariana C.

Temerile femeii sunt justificate, mai ales că în bileţele sale, Costel Bejinariu îşi ameninţă vecina că o omoară.

„Te voi omorî curvă ordinară. În 48 de ore, te voi ucide în chinuri groaznice. Te-ai f...t cu golanii de la Poliţie...”, e doar începutul unuia dintre mesaje.

În „indicatoarele” prin care i le-a trimis Marianei C., Costel Bejinariu a scris şi preţul cu care chipurile, femeia l-ar cere clienţilor. „Spre curva ordinară Mariana C....ă. Se oferă senzaţii tari, fără prejudecăţi, şi nopţi magice. Preţ fix: 50.000 de lei vechi”.

Costel Bejinariu nu s-a mulţumit să-şi jignească vecina ca la uşa cortului, ci a dat-o şi în judecată, atât pe ea, cât şi pe membrii familiei ei, pentru fel de fel de acuze. S-a plâns judecătorilor că a fost bătut, că a fost calomniat, că „i s-a vătămat onoarea şi râde lumea în sat de el”. Deşi a pierdut toate procesele, vecinul nu are de gând să renunţe.

Amant prim-procuror

De ameninţările lui Costel Bejinariu nu au scăpat nici poliţiştii din localitate. Unii dintre ei au primit acasă scrisori prin care erau ameninţaţi pentru că îi ţin partea vecinei.

Ba mai mult, Bejinariu i-a dat şi în judecată pe poliţişti pentru tot felul de abuzuri, în opinia sa, principala sa supărare fiind legată de faptul că oamenii legii l-au amendat.

Poliţiştii oraşului Dolhasca au fost reclamaţi şi la Parchetul Curţii de Apel Suceava, iar zilele trecute au trebuit să le explice toată povestea şi procurorilor Departamentului Naţional Anticorupţie –Serviciul Teritorial Suceava, acolo unde Bejinariu a depus o nouă plângere.

De acuzaţiile săteanului procesoman din Probota nu vor scăpa, cel mai probabil, nici procurorii DNA, aşa cum toţi procurorii sau poliţiştii care nu i-au dat dreptate au fost „scuipaţi” de Bejinariu că sunt corupţi şi au căzut în mrejele vecinei sale.

Pe această lista „amanţilor” au intrat deja prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, dar şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Buhaiul satului

Şeful Poliţiei oraşului Dolhasca îşi pune mâinile în cap atunci când aude de cazul Bejinariu.

„Aproape săptămână de săptămână, eu sau colegii mei suntem citaţi la Judecătorie la procesele intentate de acest om. O Poliţie întreagă este chemată în judecată. Este incredibil. Nu avem ce face. Suntem cu mâinile legate. Avem o plângere penală înregistrată împotriva lui, pentru ameninţare, dosarul fiind în curs de finalizare. Judecătorii trebuie să decidă ce se va întâmpla în acest caz... dacă acest om va rămâne în continuare în comunitate”, ne-a declarat, ieri, şeful Poliţiei Dolhasca, inspectorul principal Marius Vornicu.

Interesant este că, în urmă cu câteva luni, Costel Bejinariu a fost dus la un control psihiatric şi a fost găsit cu discernământ. Poliţistul care l-a dus la psihiatru a fost pus şi el pe lista bărbaţilor care au trecut prin aşternuturile Marianei C. Ba mai mult, omul legii s-a ales şi cu o poreclă, scoasă tot de Bejinariu, „buhaiul satului”. „Râde satul Probota, că eu şi copilu, Gagarin cel mare (n.r.-poreclă) şi Gagarin cel mic sunt nebuni”, îşi justifică gestul Costel Bejinariu.

„Eu dacă vreau f...t, îmi găsesc o babă de pe aici...”

Întrebat de ce-şi terorizează vecina, Costel Bejinariu recunoaşte că s-ar împăca cu ea contra unei sume de 300 de lei.

„Mie nu-mi trebuie f...t. Eu dacă vreau f...t, îmi găsesc o babă de pe aici...”, ne asigură vecinul procesoman la plecare, nu înainte de a ne cere o ţigară şi a ne arăta că guzganii i-au ros papucii.

Una peste alta, povestea tragico-comică de mai sus dovedeşte neputinţa autorităţilor în faţa unui om, cu probleme grave de comportament –şi o spun toţi cei care au intrat în contact cu el – om care joacă pe degete, jignind, ameninţând şi chemând la procese, consăteni, poliţişti şi procurori. Mâine-poimâine, şi judecători...

0 comentarii: