vineri, 25 ianuarie 2008

Fotbal. AJF Suceava >> Aurel Daicu va participa la întâlnirea de la Mogoşoaia


Sport



Aurel Daicu. În perioada 26-27 ianuarie 2008, Federaţia Română de Fotbal organizează la Mogoşoaia, o şedinţă cu preşedinţii Asociaţiilor Judeţene de Fotbal din întreaga ţară, la care va fi prezent şi Aurel Daicu, şeful AJF Suceava.

Vor fi discutate probleme organizatorice şi se vor stabili calendarele de disputare a campionatelor judeţene, în aşa fel încât la începutul lunii iunie să fie cunoscute toate campioanele din Liga a IV-a.

Un alt subiect al şedinţei de la Mogoşoaia va fi şi Legea violenţei în sport.

Marţi, 29 ianuarie, la sediul AJF, va avea loc şedinţa Biroului Executiv, în care vor fi discutate toate problemele de organizare a competiţiilor în returul de campionat 2007-2008.

De asemenea, pe 2 februarie 2008, de la ora 10, la sediul AJF va avea loc şedinţa cu delegaţii echipelor din Liga a IV-a, o zi mai târziu fiind programată întâlnirea cu delegaţii echipelor din Liga a V-a.

În fine, pe 5 februarie, de la ora 10, va fi rândul delegaţilor echipelor de juniori C, să se prezinte de la AJF iar pe 9 februarie va avea loc întâlnirea cu lotul judeţean de observatori.

Preşedintele AJF Suceava, Aurel Daicu a precizat că vrea un retur de campionat fără probleme. „ Toate echipele vor şti cum stau cu cartonaşele dar mai ales cu penalităţile sportive” a declarat Aurel Daicu.

0 comentarii: