vineri, 25 ianuarie 2008

Gavril Mîrza vrea un nou mandat la şefia CJ


Politica



marza Preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza a declarat joi, într-o conferinţă de presă că în urma discuţiilor din organizaţia PSD Suceava şi cu conducerea PSD, s-a stabilit să candideze pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Suceava indiferent dacă va fi vot uninominal sau pe listă. Acesta spune că la baza deciziei de a-şi anunţa candidatura stă dorinţa de a aduce „o stare de linişte” în rândul primarilor PSD din judeţ care sunt hărţuiţi şi ameninţaţi de preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care le cere să se înscrie în acest partid, dar şi în rândul adversarilor politici.

Gavril Mîrza a spus că acum Gheorghe Flutur discută cu primarii PSD pe care timp de trei ani şi jumătate i-a catalogat drept comunişti şi i-a trimis „pe coji de nuci” şi vrea să-i facă liberal-democraţi.

Preşedintele PSD Suceava a mai spus că primarii PSD sunt „chinuiţi” de senatorul Gheorghe Flutur care îi sună la ore târzii şi le spune să se înscrie în PDL pentru că îşi doreşte să câştige conducerea Consiliului Judeţean.

„Cine poate să creadă că senatorul Flutur discută proiecte şi programe cu primarii PSD când îi sună la 9 la 10 sau la 11 noaptea?”, s-a întrebat Gavril Mîrza.

0 comentarii: