vineri, 18 ianuarie 2008

Pambac si Aerostar au batut palma pentru promovarea “fainarilor”


Mult anuntatele tratative dintre Aerostar si Pambac, mediate de primarul Romeo Stavarache, s-au incheiat marti spre folosul formatiei mai bine clasate in prima serie a Ligii a 3-a, Pambac. Ambele formatii au sanse teoretice de a se califica la barajul de promovare in Liga a 2-a, admitand ca Cetatea Suceava nu mai poate fi ajunsa.

Astfel, trei jucatori de la Aerostar - Petrea, Dragomir si Carp - au luat calea Stadionului “Lucretiu Avram”, in speranta ca vor juca la anul chiar pe Municipal. Acceptul dat de Aerostar este o premiera in fotbalul nostru local. De-a lungul anilor, echipele de ligi inferioare s-au remarcat mai ales printr-o adversitate totala fata de formatiile concitadine.

Chiar si in 1993, cand existau Aripile Selena si Cotidian Selena, asadar echipe cu acelasi sponsor - Dumitru Sechelariu -, prima i-a pus bete in roate “Partizanului”, in stradania sa de a promova in Divizia B.

Asta a contribuit la desfiintarea echipei Aripile, la momentul respectiv. Revenind la zilele noastre, este de observat ca transferul a trei jucatori nu inseamna totusi un ajutor masiv. In zilele urmatoare e posibil ca inca o formatie ajutata anul trecut de Consiliul Local, Willy, sa-si aduca obolul la propasirea Pambac.

Practic, este pentru prima data cand frumusetea pauzei de iarna, prin sarabanda transferurilor, este data de echipele din Liga a 3-a, in conditiile in care FCM Bacau nu mai starneste decat un foarte slab interes.

0 comentarii: