joi, 24 ianuarie 2008

Proiecte îndrăzneţe pentru DJS Suceava


Sport



Androhovici MihaiDirecţia Judeţeană pentru Sport Suceava şi-a prezentat, zilele trecute, prin vocea directorului Mihai Androhovici, proiectele pentru anul competiţional 2008. Pe lângă editarea unei cărţi în care să fie prezentate toate evenimentele sportive desfăşurate de-a lungul timpului în zona Bucovinei, AJS intenţionează să amenajeze, în acest an, în incinta instituţiei, şi un muzeu al sportului sucevean.

“Deocamdată ne aflăm la stadiul de adunat materiale: trofee, medalii, diplome, fotografii sau alte lucruri personale pe care sunt dispuşi să le doneze sportivii. Sperăm ca în aceste zile să apară bugetul de la ANS pentru 2008 şi, în funcţie de sumele alocate, vom afla pe ce proiecte ne axăm”, a precizat Mihai Androhovici.

De asemenea, DJS Suceava va iniţia, la începutul lunii februarie, o dezbatere publică despre legea combaterii violenţei în sport. “Odată cu publicarea legii în Monitorul Oficial, vrem să aducem la aceeaşi masă a discuţiilor, în cadrul Comisiei Judeţene de Fair-play, toate părţile implicate în manifestaţiile sportive: organizatori, forţe de ordine, suporteri, reprezentanţi ai mass-media, oficialităţi locale, pentru a le aduce la cunoştinţă noile prevederi ale legii”, a menţionat directorul DJS.

Diriguitorii sportului local doresc să tragă, în acest an, şi un semnal de alarmă asupra dopajului, programând în acest sens, pe 20 martie, la Suceava, o conferinţă în care vor dezbate, împreună cu un reprezentant al Agenţiei Naţionale pentru Sport, noile tendinţe in domeniul antidopingului.

0 comentarii: