miercuri, 23 ianuarie 2008

Rădăuţi: Întrunirea persoanelor consacrate


Persoanele consacrate din zona Bucovinei s-au întâlnit duminică, 20 ianuarie 2008, la comunitatea surorilor de la "Congregatio Jesu" din Rădăuţi, pentru alegerea unui responsabil în vederea organizării unor întruniri zonale ce au fost stabilite de Comisia Diecezană pentru Viaţa Consacrată la 9 decembrie 2007.

La întâlnire au participat: pr. Alois Fechet, responsabil cu viaţa consacrată în Dieceza de Iaşi, fr. Lucian Abalintoaiei, OFMConv, din Cacica, sr. Tereza Gabor de la Slujitoarele lui Cristos Marele Preot din Cacica, surorile din "Congregatio Jesu" din Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc, Surorile Dominicane ale Sfintei Fecioare Maria a Rozariului din Botoşani şi surorile de la Fiicele Maicii Domnului a Milostivirii din Siret.

În urma propunerilor, a fost aleasă ca responsabilă pentru această zonă sr. Amadeea Bulai din Congregatio Jesu din Rădăuţi.

Cu această ocazie s-a stabilit următoarea întâlnire ce va avea loc la Cacica la 3 februarie, când se celebrează în mod solemn Ziua Persoanelor Consacrate.

0 comentarii: