joi, 31 ianuarie 2008

Tatăl fotbaliştilor Goian, cercetat de Poliţie



Tatăl fotbaliştilor Dorin Goian, de la „Steaua”, şi Lucian Goian, de la „Dinamo”, a fost prins beat la volan, marţi seară, la scurt timp după ce a tamponat două maşini.

În urmă cu două zile, în jurul orei 18:10, grupa de serviciu a Detaşamentului Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă a oprit în trafic, pe strada „Oituz” din municipiul Suceava, au autoturism marca „Renault Clio”, bărbatul de la volan, identificat ulterior în persoana lui Vasile Goian, în vârstă de 69 de ani, tatăl celor doi cunoscuţi fotbalişti, mirosind puternic a alcool.

La faţa locului au fost chemaţi poliţiştii de la Circulaţie, aceştia punându-l pe Vasile Goian să sufle în alcooltest. Aparatul oamenilor legii a indicat o alcoolemie de 0,72 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au cerut lui Vasile Goian să meargă cu ei la spital, pentru a i se recolta probe de sânge.

Poliţiştii de la Rutieră au mai stabilit că tatăl celor doi fotbalişti, cu câteva minute înainte de a fi oprit în trafic, a acroşat două autoturisme, în timp ce încerca să-şi parcheze maşina.

„Cercetările au fost preluate de către lucrători din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

0 comentarii: