vineri, 29 februarie 2008

Bejinariu şi Flutur se iau la palme



Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, l-a trecut pe liderul organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, în categoria „baronilor naţionali”. Bejinariu crede că liderul democrat-liberal ar fi în stare să modifice legea pentru a deţine două funcţii importante în acelaşi timp, cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi de ministru, pe care şi le doreşte cu ardoare.

Parlamentarul social democrat apreciază că Flutur „nu a făcut nimic pentru judeţul Suceava”, iar pentru ţară „ştim că, în afară de a omorî găinile din bătătura ţăranilor, nu prea a făcut mare lucru”. Bejinariu crede că Flutur ar putea avea probleme din cauza modului în care a gestionat criza gripei aviare pe vremea când era ministru al agriculturii. El a mai remarcat că PD-L vrea să reformeze clasa politică cu aceeaşi oameni care se află în primele rânduri încă din 1990, precum Radu Berceanu, vasile Blaga, Adriean Videanu, Theodor Stolojan sau Sorin Frunzăverde.

În replică, senatorul Flutur a spus că se oferă să-i pună lui Bejinariu la dispoziţie o hartă a judeţului „pentru că nu cred că se descurcă fără”. „Aş vrea să observe sucevenii că cel puţin odată pe săptămână puşcaşii politici de la PNL şi PSD se aşează împreună şi execută foc împotriva senatorului Flutur şi a PD-L. Cred că nu are căderea morală să vorbească secretarul general al coruptei epoci Năstase, omul care atât de vigilent a fost încât ca membru al guvernului a dormit pe droguri”, a declarat Flutur.

0 comentarii: