vineri, 29 februarie 2008

Bătaie între fete la Liceul Alimentar



Două fete de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava s-au luat la bătaie pe holurile şcolii într-una din pauzele dintre orele de curs.

În urma unui conflict pornit de la un băiat, cele două fete, ambele în clasa a X-a, dar în grupe diferite, şi-au împărţit mai multe lovituri şi s-au scărmănat serios.

Bătaia s-a petrecut miercuri după-amiază, sub privirile celorlalţi elevi aflaţi pe culoarele şcolii. Câţiva profesori aflaţi pe culoar au intervenit imediat şi le-au despărţi pe cele două fete. Una dintre ele s-a ales cu zgârieturi în zona feţei, fără a fi vorba însă de leziuni care să necesite internarea în spital.

Părinţii ambelor fete au ajuns la directorul unităţii de învăţământ, care a convocat în cursul zilei de ieri Consiliul de Administraţie al colegiului, în vederea stabilirii măsurilor ce se impun în acest caz. Pe tot parcursul după-amiezii directorul unităţii de învăţământ nu a răspuns la telefon, condiţii în care nu am putut afla ce măsuri se vor lua împotriva celor două eleve.

După cum ne-a declarat agentul şef adjunct Eusebiu Tătaru, poliţistul de proximitate care răspunde de zona în care se găseşte liceul, cazul a fost raportat poliţiei de directorul şcolii, însă nu se vor face cercetări în acest caz.

Asta deoarece fata cu leziuni nu şi-a scos certificat medico-legal, iar părinţii ambelor fete au solicitat să se ia măsuri pe plan şcolar, fără ca poliţia să intervină.

În cursul zilei de ieri, directorul Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava a făcut o informare cu privire la caz şi către Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

0 comentarii: