vineri, 8 februarie 2008

Cercetaţi penal după ce au vândut bijuterii contrafăcute inscripţionate BVLGARI


Actualitate



bvlgari Un timişorean şi o suceveancă sunt cercetaţi penal după ce au vândut bijuterii contrafăcute inscripţionate BVLGARI, reprezentanţa de la Bucureşti solicitând daune de la cei doi, în valoare de 8.600 euro. Potrivit IPJ Suceava, M. IOAN, în vârstă de 38 ani, din municipiul Timişoara este cercetat penal pentru infracţiunea de „punere în circulaţie, fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară”.

În luna iunie 2007, acesta în calitate de reprezentant legal al unei societăţi comerciale din Botoşani, a fost depistat în timp ce oferea spre comercializare la punctul de lucru din municipiul Suceava, mai multe tipuri de accesorii bijuterii inscripţionate cu marca „BVLGARI”, care în urma expertizării a rezultat că sunt contrafăcute.

Pentru aceeaşi faptă prevăzută în codul penal este cercetată şi B. MIHAELA, în vârstă de 33 ani din municipiul Suceava care, în calitate de reprezentant legal al unei firme din Suceava, a fost depistată în timp ce oferea spre comercializare la punctul de lucru din municipiul Suceava, bijuteriile contrafăcute.

Potrivit IPJ Suceava reprezentanţa legală a mărcii „BVLGARI” din Bucureşti ne comunică faptul că se constituie parte civilă în cauză cu suma de 5.000 euro şi respectiv 3600 euro.

0 comentarii: