vineri, 8 februarie 2008

Consiliul Judetean Suceava investeste in instalatii de muls vaci si oi


Consiliul Judetean Suceava si unitatile subordonate au prevazut in bugetul pe acest an dotari in valoare de 2.283.100 de lei, care au fost aprobate in ultima sedinta a deliberativului judetean.

Cele mai mari investitii in aceasta directie in suma de 681.000 de lei urmeaza sa fie facute la Grupul Scolar Bivolarie Vicovu de Sus, care se va dota cu combina de recoltat cereale, masina de balotat paioase, statie epurare, separator de grasimi, microbuz si autoturism. Directia de administrare a domeniului public si privat al judetului, aflata in subordinea Consiliului Judetean, va face dotari in suma de 46.000 de lei intr-o instalatie de muls ovine pentru care sunt prevazute 36.500 de lei, una de muls vaci - 3.500 de lei si intr-o moara cu ciocanele pentru care sunt alocate 6.000 de lei.
La Consiliul Judetean bugetul prevede dotari in valoare de 400.000 de lei in special in sistemul informatic. Potrivit suceava.online, pe langa acestea institutia judeteana va achizitiona in acest an o masina de spalat auto pentru care sunt alocate 30.000 de lei.
Printre dotarile celorlalte unitati din subordinea Consiliului Judetean remarcam acordeoane, orga si pianine electronice la Scoala populara de arte si meserii, tambal, pian electric, laptop si aspirator profesional la Ansamblul artistic “Ciprian Porumbescu”, busturi cu Alexandru cel Bun si I.G Sbiera la Centrul Militar Judetean, respectiv Bibioteca judeteana.

0 comentarii: