vineri, 29 februarie 2008

Doi agenţi cercetaţi pentru somn în timpul serviciului

Conducerea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava a dispus cercetarea prealabilă şi constituirea consiliului de disciplină faţă de doi agenţi de poliţie din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele-Sucevei, Bogdan S. şi Dorin I., care au fost surprinşi dormind în timpul serviciului, la începutul acestei săptămâni.

Potrivit celor afirmate de către purtătorul de cuvânt de la Poliţia de Frontieră Rădăuţi, subcomisar Ilie Poroch-Seriţan, marţi 26 februarie, în jurul orelor prânzului, ofiţeri din cadrul S.P.F. Izvoarele-Sucevei au efectuat un control privind modul de executare a serviciului de supraveghere şi control a frontierei.

În aceste condiţii, agenţii de poliţie Bogdan S. şi Dorin I., care erau planificaţi în misiune, au fost găsiţi dormind în autoturismul de serviciu, deşi conform atribuţiilor lor acest lucru este interzis cu desăvârşire.

Subcomisarul Poroch-Seriţan a precizat că D.P.F. Rădăuţi şi I.J.P.F. Suceava dezaprobă categoric astfel de fapte şi a dispus cercetarea prealabilă în regim de urgenţă a celor doi agenţi, cu trimiterea în faţa Consiliului de disciplină a Inspectoratului pentru analizarea abaterii disciplinare, urmând a se lua măsurile legale.

0 comentarii: