vineri, 29 februarie 2008

Dulgheru îl suspectează pe Mîrza de contaminare cu rabie



Şeful Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava, dr. Petrea Dulgheru, l-a atacat dur pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, declarând că îl suspectează de contaminare cu rabie.

„De ceva vreme domnul Mîrza a început să muşte din toţi directorii de descentralizate. Eu îl suspectez de contaminare cu rabie, deoarece atacă fără discernământ”, a spus Dulgheru ieri într-o conferinţă de presă.

Acesta a declarat că în judeţ nu poate fi vorba de carantină tip Dulgheru, aşa cum a afirmat Mîrza, ci de carantină de tip Mârza-Dulgheru, asta deoarece Comandamentul Antiepizootic Suceava îl are ca preşedinte pe Gavril Mîrza, în timp ce el este doar secretar. În aceste condiţii, nu se poate ca secretarul să răspundă pentru problemele apărute, iar preşedintele nu.

„În cazurile de rabie noi am făcut treaba, iar domnul Mîrza doar a semnat procesele verbale”, şi-a continuat şirul acuzelor doctorul Dulgheru.

Are de gând să rămână în PNL

Reacţia şefului DSVSA Suceava vine după ce preşedintele Consiliului Judeţean Suceava l-a acuzat că ar face campanie electorală pentru PD-L şi că i-ar ameninţa cu pierderea postului pe medicii veterinari care ar vrea să candideze pentru PSD.

„Acum 3 ani de zile, când am fost instalat director, am fost membru PNL. Sunt şi acum tot membru PNL şi am de gând să rămân în acest partid, să fie clar acest lucru pentru toată lumea. În aceşti ani nu am spus nici unui coleg să facă politică ori să se mute de la un partid la altul”, a mai susţinut Petrea Dulgheru.

El a afirmat că din sondajele care au fost realizate până acum rezultă că ar avea mari şanse de reuşită dacă ar candida pentru Primăria Vatra Dornei, însă acest aspect nu îl interesează, deoarece intenţionează să se axeze în continuare doar pe munca din fruntea Direcţiei Sanitar Veterinare.

0 comentarii: