vineri, 29 februarie 2008

Fotbal. Liga a III-a >> Asaltaţi de “pinguini”


Sport



Raraul C-lung FC Willy 2001 Bacău – CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, vineri, ora 15.30

După iarna în care au îngheţat până şi conturile clubului, iar conducerea s-a jucat cu fotbaliştii de-a „uite banii, nu-s banii”, CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc va evolua şi în returul campionatului Ligii a III-a.

Promisiunile primarului Constantin Gabriel Şerban de a rezolva situaţia clubului au rămas la stadiul de promisiuni, motiv pentru care, de la echipă au plecat mai mulţi jucători, iar prezenţa în retur a fost incertă o lungă perioadă de timp. Mai mult, câmpulungenii vor fi conduşi şi în partea a doua a campionatului de doi jucători, Cristian Popescu şi Dan Mândrilă. Noutăţile din tabăra Rarăului sunt Vizitiu de la Dorna Vatra Dornei, Ioniţă şi Piticari reveniţi la echipă de la CS Gura Humorului.

Aflaţi pe un îngrijorător loc 15, câmpulungenii au şanse mici de a produce surpriza la Bacău, în faţa celor de la FC Willy. „Pinguinii”, aşa cum sunt poreclite gazdele meciului de azi, au un lot solid şi experimentat, ei ocupând, după prima jumătate a campionatului, locul 7, cu 28 de puncte, cu 13 mai multe decât cele adunate de CSM Rarăul. Pe teren propriu, băcăuanii au înregistrat în tur şapte victorii şi doar două înfrângeri, neavând niciun rezultat de egalitate.

În meciul tur, disputat la Câmpulung Moldovenesc, CSM Rarăul şi Willy Bacău au remizat, scor 1-1.

Meciul va începe la ora 15.30 şi va fi condus la centru de Aron Nemeş din Sf. Gheorghe, asistat la cele două tuşe de Robert Nuţu şi Adrian Niţă, ambii din Ploieşti.

0 comentarii: