duminică, 17 februarie 2008

Gheorghe Flutur şi Dan Cârlan, candidaţi PDL la preşedinţiile Consiliilor Judeţene Suceava şi Iaşi


Senatorul PDL de Suceava, Gheorghe Flutur, şi senatorul PDL de Iaşi, Dan Cârlan, vor candida în alegerile locale din acest an pentru preşedinţia Consiliilor Judeţene Suceava şi respectiv, Iaşi, anunţul fiind făcut în cadrul unei acţiuni a PDL Suceava de lansare a candidaţilor de primar din judeţ.

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, sâmbătă, 92 de candidaţi de primar ai PDL în localităţile judeţului Suceava lansând, totodată, "ofensiva celor o sută de zile" pentru câştigarea alegerilor locale.

La rândul său, vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a anunţat candidatura lui Gheorghe Flutur, pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava.
Preda a spus că Suceava este "un bastion al stângii nereformate" şi că din Cetatea de Scaun a Moldovei se dă semnalul pentru câştigarea, de PDL, a alegerilor locale.

El a subliniat că semnalul pe care vor trebui să-l dea organizaţiile PDL din judeţele Moldovei la alegerile locale va trebui să fie "de mare forţă" arătând că în alegerile din 2008, diferenţa de valoare politică şi de procente politice o va da Moldova.

"De aici ne aşteaptă voturile care să ducă PDL la peste 40 la sută", a spus Preda.

La rândul său, senatorul de Iaşi Dan Cârlan, a declarat că PDL trebuie să învingă în alegerile locale "alianţa căcănie" formată din PSD şi PNL.

"Ştiu că s-au pus bazele alianţei PSD-PNL la nivel de protocol pentru alegerile locale din 2008. Vor colabora în primul tur. Au pact de neagresiune, nu-şi vor atrage reciproc primari dintr-o parte în alta. Se vor susţine reciproc pentru turul doi şi obiectivul lor este să-şi impună la conducerea Consiliilor Judeţene oamenii lor", a spus Cârlan.

El a arătat că "revoluţia portocalie" nu trebuie să însemne doar obţinerea celui mai mare scor electoral, ci că trebuie ca PDL să obţină mai mult decât PSD şi PNL împreună.

Cârlan a mai spus că, după ce au făcut o evaluare corectă a şanselor în alegerile locale, PSD şi PNL nu mai vor vot uninominal pentru alegerea preşedinţilor Consiliilor Judeţene şi că doresc ca aceştia să fie aleşi tot pe listă, în speranţa că PNL şi PSD vor putea să-şi pună din nou, prin negociere, preşedinţii de Consilii Judeţene.

Senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat că Dan Cârlan, va candida pentru funcţia de preşedinte al CJ Iaşi din partea PDL.

0 comentarii: