vineri, 29 februarie 2008

„Nu cer averea lui Sturza !”

În atenţia Primăriei Pătrăuţi şi a Prefecturii judeţului Suceava
Sunt din timpul regelui Ferdinand. Am trecut prin multe regimuri bune şi mai puţin bune: domnia regelui Ferdinand, a regelui Carol al II-lea, a regelui Mihai I, dictatura mareşalului Antonescu, regimul Gheorghe Gheorghiu-Dej, regimurile Ceauşescu, Iliescu, Constantinescu, Băsescu şi aş dori mult să ajung să văd cine va mai urma.

Sunt născută în comuna Pătrăuţi, judeţul Suceava, iar de la vârsta de 6 ani am locuit la Sibiu, unde am urmat şcoala primară şi o parte din liceu, iar facultatea – la Bu-cureşti. Noi, cei 4 fraţi, am avut o mică moştenire de la părinţi în comuna Pătrăuţi. De câţiva ani buni încercăm să obţinem titlul de proprietate pe un teren de 24 de ari, conform adeverinţei nr. 386/26.08.1991, prevăzut în tabelul anexă 3, poziţia 640.

Din cei 4 fraţi, am rămas 2, eu şi generalul în rezervă Ujeniuc Vasile, iar eu nu ştiu cât voi mai putea aştepta acest titlu. Am fost de mai multe ori la Primăria Pătrăuţi, cu sem-nături de la cei vii şi de la cei care între timp au murit, dar fără niciun rezultat. Deşi primarul din Pătrăuţi a fost foarte binevoitor, totuşi am rămas cu impresia că nu poate desface „iţele încâlcite” şi „încrengăturile” de acolo. M-am adresat şi Prefecturii Su-ceava, care mi-a răspuns, cu adresa nr. 1009/P/PC din 20.06.2007, că problema se va rezolva. Au trecut 8 luni de atunci şi nu am mai primit niciun rezultat.

Eu aş mai avea timp de aşteptat, dar nu ştiu dacă Dumnezeu nu mi-l va lua

0 comentarii: