marți, 12 februarie 2008

PSD-iştii calculează "producţia de racolaţi la hectar"

PSD-iştii calculează


Social democraţii suceveni au criticat luni într-o conferinţă de presă acţiunea PD-L de racolare a primarilor PSD catalogând-o drept „o mare mizerie”. Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Cornel Popovici, a declarat că PSD nu se va lăsa angrenat în acest joc de a racola primarii şi nu va copia modul PD-L de a face politică la nivel de judeţ. Popovici a precizat că primarii nominalizaţi ca fiind trecuţi la PD-L nu au confirmat această mişcare însă au confirmat presiunile la care sunt supuşi ei şi familiile lor. Viceliderul social democrat nu exclude posibilitatea ca unii mai slabi de înger să cedeze însă crede că vor fi cazuri izolate. El le-a transmis un mesaj clar democrat-liberalilor şi anume acela că „producţia de racolaţi la hectar” nu va avea efecte în plan politic pentru PSD.

„Nu pot ei racola câţi oameni valoroşi avem noi”

„Pentru cei din PD-L avem să le transmitem un mesaj clar. În nici un caz producţia de racolaţi la hectar nu va avea efect în plan politic deoarece avem suficienţi oameni valoroşi în toate localităţile. Mai mult cei nominalizaţi în presă ca fiind trecuţi la PD-L nu şi-au confirmat această trecere însă au confirmat presiunile, ameninţările fantastice la care sunt supuşi atât ei cât şi familiile lor. Chiar dacă este posibil să mai apară un caz izolat cei mai slabi de înger să cedeze avem destule resurse iar curăţenia de primăvară să ne-o facă alţii. Patru ani nu au fost buni au fost anchetaţi, controlaţi, blamaţi iar brusc sunt curaţi ca lacrima. În concluzie le transmitem că nu pot ei racola faţă de câţi oameni valoroşi avem noi în organizaţie”,a spus vicepreşedintele PSD Suceava. Cornel Popovici crede că imaginile de la lansarea oficială a candidaţilor PSD la funcţiile de primar, lansare care a avut loc la finele săptămânii trecute au produs frisoane serioase şi insomnii celor de la PD-L „iar ce visează noaptea disperaţi o fac public a doua zi”.

Social democraţii îl compătimesc pe Uricec

Preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a criticat la rând-i demersurile democrat-liberalilor suceveni. El i-a reamintit liderului acestora, senatorul Gheorghe Flutur, de reacţia pe care a avut-o în anii 2000 când tuna şi fulgera împotriva PSD pe care-l acuza că racolează primari de la alte partide. Iordache s-a legat în mod deosebit de vicepreşedintele PD-L Suceava, Eugen Constantin Urcec, care a anunţat că democrat-liberali vor scoate „cartea neagră a primarilor PSD”. „Se pare că criteriul de performanţă pe care l-a introdus Gheorghe Flutur conform căruia avansarea politică sau ocuparea unor funcţii politice se va face în funcţie de numărul atacurilor pe care membrii altor partide îl vor face la adresa PSD are ecouri adânci în sufletul domnului Uricec şi este un paradox pentru că pe de o parte domnul Uricec pentru a intra în graţiile domnului Flutur spune că vor face o carte neagră a primarilor PSD şi pe altă parte domnul Uricec însoţit de colegii domniei sale fac presiuni fantastice asupra primarilor PSD pentru a-i racola şi a-i duce la PD-L. Întreb simplu când spun cei din PD-L adevărul atunci când spun că primarii PSD nu au lucrat sau atunci când doresc să-i racoleze la PD-L?”, a spus Iordache. Amintim că preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur a anunţat până acum că 23 de primari de la alte partide vor candida pentru PD-L la un nou mandat. Dintre aceştia 11 sunt de la PSD, 10 de la PNL şi cîte unul de la PRM şi PC.

0 comentarii: