vineri, 29 februarie 2008

PSD îl ridică pe Flutur la rangul de "baron naţional"

PSD îl ridică pe Flutur la rangul de


Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, l-a trecut pe liderul organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, în categoria „baronilor naţionali”. Bejinariu l-a atacat pe Flutur, ieri, într-o conferinţă de presă, afirmând că l-a inclus în această categorie ca urmare a atitudinii şi comportamentului acestuia. El crede că liderul democrat-liberal ar fi în stare să modifice legea pentru a deţine două funcţii importante în acelaşi timp cele de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi de ministru pe care şi le doreşte cu ardoare. „Cred că la un moment dat vrea să fie şi preşedinte al Consiliului Judeţean şi ministru vrea să deţină două portofolii. Cred că în viziunea domniei sale acest lucru este posibil. Nu ştiu cum va face sâmbătă şi duminică la Consiliul Judeţean şi în timpul săptămânii la minister sau invers”, a spus Bejinariu.

„Flutur nu a făcut nimic pentru judeţul Suceava”

Parlamentarul social democrat apreciază că Flutur „nu a făcut nimic pentru judeţul Suceava” iar pentru ţară „ştim că în afară de a omorî găinile din bătătura ţăranilor nu prea a făcut mare lucru”. „S-a mai dus pe la Bruxelles şi a minţit pe acolo la nişte capitole şi ştim că nici acum din acest motiv nu putem să atragem fonduri europene”, a adăugat Eugen Bejinariu, care a precizat că în judeţ Flutur îşi trimite „aghiotanţii” gen Romică Andreica. Deputatul PSD de Suceava crede că Flutur ar putea avea probleme din cauza modului în care a gestionat criza gripei aviare pe vremea când era ministru al agriculturii. „Am văzut că cel care s-a ocupat cu stropitul roţilor la maşini în perioada grea prin care a trecut România cu gripa aviară este trimis în judecată şi mă gândesc că nu se poate opri aici la u simplu executant ci trebuie să meargă la cei care au dispus aceste lucruri şi ştim că domnul Flutur este un personaj cheie în această operaţiune”, a spus Bejinariu.

PD-L a ridicat demagogia şi ipocrizia la cel mai înalt nivel”

Parlamentarul social s-a luat şi de partidul pe care-l reprezintă Gheorghe Flutur, PD-L, despre care a spus că practică „demagogia şi ipocrizia la cel mai înalt nivel”. El a dat ca exemplu comportamentul PD-L cu privire la taxa de primă înmatriculare care a fost introdusă de fostul ministru PD al mediului, Sulfina Barbu. „Acum PD-L iniţiază moţiune pe această temă ca să arate cât de interesat este de soarta românilor. Hai să fim serioşi. Nu-i interesează decât să obţină voturi”, a menţionat Bejinariu. El a remarcat că PD-L vrea să reformeze clasa politică cu aceeaşi oameni care se află în primele rânduri încă din 1990 precum Radu Berceanu, vasile Blaga, Adriean Videanu, Theodor Stolojan sau Sorin Frunzăverde. „Din punctul lor de vedere aceste persoane nu trebuiesc reformate pentru că ei s-au reformat trecând de la o doctrină la alta şi prin urmare nu mai e nevoie să se reformeze”, a ironizat Bejinariu. „Norocul românilor e că PSD are o componentă importantă în Parlament şi am obligat Guvernul să majoreze pensiile, să ia măsuri sociale. Nu am putut să obligăm guvernul să nu adauge taxe în fiecare săptămână”, a mai spus deputatul PSD de Suceava.

Flutur: „Îl avertizez că va veni vremea să mă ocup şi de găinari”

Preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, l-a luat peste picior pe deputatul Bejinariu despre care a spus că mai vine din când în când la Suceava să facă câte o poză în presă ca să nu-l uite oamenii. Flutur a menţionat că îl aşteaptă pe Bejinariu prin judeţ şi se oferă să-i pună la dispoziţie o hartă „pentru că nu cred că se descurcă fără”. „Aş vrea să observe sucevenii că cel puţin odată pe săptămână puşcaşii politici de la PNL şi PSD se aşează împreună şi execută foc împotriva senatorului Flutur şi a PD-L-ului. Interesant este personajul nou Bejinariu care după trei ani şi jumătate se dezmorţeşte şi vine să facă câte o poză în presa de Suceava să nu uite sucevenii că este parlamentar de Suceava. Îl aştept prin judeţ şi îi dau şi o hartă a judeţului pentru că nu cred că se descurcă fără. Cred că nu are căderea morală să vorbească secretarul general al coruptei epoci Năstase omul care atât de vigilent a fost încât ca membru al guvernului a dormit pe droguri. Vezi maşina plină cu droguri din garajul guvernului din perioada lui. Legat de fixul lui Bejinariu şi al PSD cu găinile îl avertizez şi îi avertizez că va veni vremea să mă ocup şi de găinari şi sunt mulţi în partidul lor”, a declarat Flutur.

0 comentarii: