luni, 17 martie 2008

Proprietarul Clubului 60 candidează cu Mîrza şi Flutur pentru CJ Suceava

Curaj



Preşedintele interimar al filialei Suceava a Partidului Naţional Democrat Creştin, Ovidiu Ilisei, se alătură competitorilor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, în condiţiile votului uninominal.

Proprietarul Clubului 60 şi al restaurantului Underground din municipiul Suceava, Ovidiu Ilisei a anunţat, ieri, că va candida cu Gavril Mîrza, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gheorghe Flutur, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL, şi Stela Acatrinei, secretar general al PRM, pentru cea mai râvnită funcţie la alegerile locale din acest an, cea de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Ovidiu Ilisei a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că împreună cu un grup de iniţiativă se ocupă de „reorganizarea teritorială” a PNDC, partid înfiinţat încă din 1990, dar fără rezultate notabile în alegerile de până acum.

Promisiuni „sub semnul crucii”

Acum PNDC se „reorganizează” pe aripa dizidentă din PC, condusă de Florin Anghel. Ilisei a demisionat din PC, odată cu preluarea filialei Suceava a PC de familia Camelia şi Costel Ignătescu, şi îşi propune să se relanseze în viaţa politică locală sub crucea PNDC.

„Toate promisiunile noastre sunt sub semnul crucii şi oferim şi posibilitatea preoţilor de a candida independent pe listele noastre. Astăzi doctrinele sunt mai puţin importante, cel mai important lucru sunt oamenii”, a afirmat Ilisei.

PNDC se declară partid de centru dreapta şi are ca simbol crucea latină. La Suceava, îşi propune ca până la alegerile locale să aibă organizaţii, candidaţi de primari şi liste de consilieri locali în majoritatea localităţilor judeţului.

Preşedintele interimar al partidului îşi îndreaptă în primul rând atenţia spre liderii locali ai PC, deşi, conform propriei declaraţii, majoritatea au plecat deja spre alte partide.

„Cred că 20-25 la sută din liderii PC ne vor urma, cei care nu au nici o legătură cu actuala conducere a PC Suceava. Din păcate, cei mai buni dintre ei sunt deja plecaţi la alte partide, dar avem şi noi şansa noastră, chiar dacă suntem aproape necunoscuţi”, a mai spus Ovidiu Ilisei.