vineri, 21 martie 2008

Reţeaua Orange a dat peste cap convorbirile şi afacerile sucevenilor

Apeluri blocate



În cursul zilei de ieri, sucevenii ale căror telefoane mobile funcţionează în reţeaua Orange fie nu au putut fi apelaţi deloc, fie nu au putut suna pe alţii, în cele mai multe cazuri, chiar şi apelurile către numerele de contact de la Orange fiind blocate.

Acest lucru a fost semnalat de un număr mare de suceveni, nemulţumiţi de faptul că, deşi aveau de dat sau de primit apeluri importante, în cele mai multe cazuri convorbiri de afaceri, apelurile iniţiate de ei sau de cei care îi căutau eşuau, fără nici o explicaţie.

În încercarea de a găsi o explicaţie la problema sesizată, am solicitat informaţii la Orange Shop Suceava, unde ni s-a spus că nu au voie să dea nici un fel de informaţii, acestea putând fi obţinute doar de la Bucureşti. Deşi am sunat de numeroase ori, pe tot parcursul zilei de ieri, la numărul specificat de angajaţii Orange – 021.203.3000, nimeni nu ne-a răspuns.

Mai mult, nici apelurile iniţiate de pe telefoane de abonaţi Orange, la numărul de contact Orange – 411, nu au avut vreun rezultat, pentru că apelul se întrerupea la doar câteva secunde.

În aceste condiţii, pentru foarte mulţi abonaţi Orange din Suceava, telefoanele fie că nu au sunat deloc o zi întreagă, sau nu au putut apela pe nimeni, în vreme ce unii au primit doar o lungă serie de mesaje cu apeluri pierdute, deşi telefoanele lor erau în bună stare de funcţionare.