marți, 17 iunie 2008

Pugiliştii suceveni din nou pe podium la turneul "Centura de Aur"

Municipiul Constanţa a fost gazda celei de-a XXXVII-a ediţii a turneului “Centura de Aur”, competiţie de legendă în România. Suceava a fost reprezentată la întreceri de pugilistul Nicoale Berariu, vicecampionul naţional la categoria 81 de kilograme.


Sportivul de la CSM – Florconstruct Suceava şi-a onorat cartea de vizită reuşind să se claseze pe cea de-a III-a treapă a podiumului de premiere. Nicu Berariu a dovedit cu această ocazie că este un boxer adevărat care merită să fie în vizorul celor de la lotul naţional.


“Nicu Berariu s-a descurcat bine până aproape de final, atunci când a fost învins de un pugilist maghiar mai tehnic, pugilist calificat la Olimpiada din 2008 de la Beijing. Sunt mulţumit de evoluţia sportivului nostru care s-a pregătit în mod deosebit şi a demonstrat că are valoare.


Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de boxul sucevean, clubului CSM Suceava, Consiliului Local şi primarului Ion Lungu” a declarat antrenorul clubului CSM – Florconstruct Suceava, Doru Iftime.