miercuri, 2 iulie 2008

Sucevanul Goian ameninţat cu banca de rezerve

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că fundaşul Dorin Goian va fi rezervă la Steaua dacă va mai da declaraţii în presă referitoare la un posibil transfer al său la o echipă din străinătate.


La întrebarea: "Negociaţi un transfer al lui Goian la Dinamo Kiev?", Gigi Becali a răspuns ironic: "Da, el ştie. Îl dau pe cât vrea el. Îl las să plece pe cât vrea el", revenind apoi şi anunţând că Dorin Goian va fi rezervă la Steaua. "Să vedeţi cum o să stea el la Steaua pe bancă ca să-i arăt eu. El vorbeşte de vrăjeală la Steaua. Ce vrăjeală? Păi dacă nu-l caută nicio echipă... Trebuie să-l dau pe cât vrea el? O să stea rezervă şi o să vorbească cu presa. Trebuia să vorbească cu mine, nu să dea declaraţii. N-am ce să vorbesc cu el. Când o să înceapă meciurile o să-l vedeţi pe bancă, rezervă. O să stea pe bancă, să vedem dacă mai vorbeşte aşa", a spus Gigi Becali.


Conform presei internaţionale, Goian este în atenţia echipelor Dinamo Kiev, Panathinaikos Atena, Aston Villa, Newcastle United, Manchester United, Blackburn Rovers, Spartak Moscova, şahtior Doneţk, Betis Sevilla, Lazio Roma, US Lecce, Werder Bremen, Borussia Dortmund sau VfB Stuttgart.