vineri, 22 august 2008

Oana Zăvoranu avortează puii lui Pepe?

În urmă cu doi ani, Oana şi Pepe s-au căsătorit civil. Toată lumea se aştepta ca îndrăgostiţii să facă cât mai curând şi un copil, dar iată că a trecut ceva timp, iar Oana Zăvoranu nu dă semne că şi-ar dori un pui de om în familie.
Apropiaţii cuplului spun că soţia lui Pepe evită subiectul „bebe”. Mai mult, se pare că vedeta ar fi făcut şi două avorturi, informează cotidianul Atac. În această perioadă, ea are multe probleme pe cap şi nu se vede legănând un copil. Oana este o femeie activă, care vrea să aibă o carieră de succes, nu să stea la cratiţă şi să îl aştepte pe soţul ei Pepe cu mâncarea pregătită şi cu un bebeluş în braţe.
Nu e un secret faptul că Oana Zăvoranu nu se mai bucură de mare succes. Dacă pâ- nă nu demult, ea devenise subiect de interes naţional, de la o vreme, nu mai pare a fi o vedetă la fel de interesantă. Nu îi mai merge la fel de bine ca altădată pe plan profesional. Nu mai apare pe la televizor, prin ziare mai puţin, iar încet, încet lumea o uită. Aşa că, în prezent, vedeta se străduieşte să iasă din nou în faţă.