vineri, 29 august 2008

PSD-iştii apără parcurile din Burdujeni

Social democraţii reclamă dispariţia ultimului parc din cartierul Burdujeni şi anume cel de pe strada Cuza Vodă 2. Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Corneliu Popovici, a declarat că este vorba de o suprafaţă de 200-300 de metri pătraţi situată în zona pieţei mici acolo unde a funcţionat şi un loc de joacă pentru copii. Popovici a precizat că zeci de mesteceni au fost raşi din zonă iar acolo se va construi un bloc de locuinţe pentru care există eliberată autorizaţia de construcţie din data de 4 iulie.

„Cei din Burdujeni iau maxi taxi spre Botoşani să caute un loc de joacă pentru copii”

„Problema a fost ridicată de un grup de cetăţeni din cartierul Cuza Vodă 2 care în campania de la alegerile locale din acest an au primit speranţe şi promisiuni de la candidaţii de primar şi în special de la Ion Lungu că acel parc va fi modernizat. După alegeri mai precis pe data de 4 iulie s-a eliberat o autorizaţie de construcţie cei câţiva zeci de mesteceni au fost raşi din zonă iar acum este o fundaţie. Se ridică destul de serios un bloc de câteva nivele. Ceea ce este mai grav este faptul că locuitorii au acordat un vot în speranţa că acea promisiune că acel parc se va extinde se va moderniza locul de joacă va deveni mai frumos pentru copiii lor pentru că este o zonă foarte aglomerată iar după ce şi-au dat votul nu mai ţine cont nimeni de doleanţele lor”, a spus vicepreşedintele PSD Suceava.

Popovici constată că ceea se întâmplă acum în urbanismul sucevean „este o crimă” şi se întreabă ce face serviciul de urbanism din cadrul primăriei. „Spuneau oamenii din Burdujeni că pentru a căuta un loc de joacă pentru copiii lor trebuie să ia maxi taxi şi să se ducă spre Botoşani să se joace o oră două”, a încheiat Popovici.