vineri, 8 august 2008

Senatorul PD-L Constantin Gheorghe, şantajat

Şah



Mai multe fotografii care îl au ca subiect pe senatorul PD-L de Suceava Constantin Gheorghe îmbrăţişând o femeie foarte tânără au ajuns, ieri, în căsuţele poştale electronice ale mass-media din Suceava. Contactat în legătură cu aceste fotografii, senatorul Gheorghe ne-a declarat că este vorba despre un şantaj la care este supus de mai multă vreme, din partea unei femei.

„Am primit şi telefoane de ameninţare, atât eu, cât şi soţia mea, dar nu am cedat. Am fost solicitat să port o discuţie cu persoana de la telefon, indiferent unde, la Suceava, la Bucureşti sau oriunde în altă parte, altfel vor ajunge la presă fotografii compromiţătoare. Nu am fost de acord să mă întâlnesc cu această persoană şi am spus că nu are decât să dea fotografiile”, ne-a declarat, aseară, senatorul.

Întrebat cine este tânăra pe care o îmbrăţişează, Constantin Gheorghe a spus că este vorba despre o femeie pe care a cunoscut-o „de foarte mult timp”, că nu este din Suceava şi că „nu a avut o relaţie cu ea”. „Este un şantaj recunoscut de cel care o face, am şi documente”, a explicat parlamentarul sucevean.

Constantin Gheorghe afirmă că ieri a făcut plângere la Parchet referitor la şantaj

În ceea ce priveşte reclamarea şantajului, Constantin Gheorghe a afirmat că a făcut o reclamaţie la Parchet şi ieri a dat-o cuiva să o înregistreze.

Cât despre mobil, Constantin Gheorghe a spus că nu ştie care ar putea fi acesta- financiar, politic sau amoros şi nici nu vrea să facă vreun fel de speculaţii în acest sens.

Indiferent când au fost făcute fotografiile, acestea au ajuns la presă cu doar câteva luni înainte de alegerile parlamentare, la care senatorul a anunţat deja că ar dori să candideze pentru un nou mandat.

Din punct de vedere financiar, până acum Constantin Gheorghe nu a arătat că ar avea o avere foarte tentantă, iar despre viaţa sa personală parlamentarul a fost relativ discret.