duminică, 21 decembrie 2008

Raluca Arvat, de Anul Nou în Bucovina

Prezentatoarea Ştirilor PRO Tv din sport, Raluca Arvat are parte anul acesta de o premieră: va merge de Anul Nou în Bucovina. ”Voi pleca cu iubitul meu Bogdan şi cu prietenii noştri. E o premieră pentru mine, n-am mai fost niciodată iarna în Bucovina”, mărturiseşte aceasta.

Raluca Arvad
Pentru că este braşoveancă, Ralucăi îi plac foarte mult sporturile de iarnă, aşa că îşi doreşte ca de Revelion să aibă parte de zăpadă.

”Îmi place în special schiul, dar şi patinajul şi, de ce să mint, îmi place să mă dau şi cu sania. Bucovina e o zonă superbă şi sper să fie şi zăpadă, atât cât să ne putem da cu săniuţele măcar... însă nu prea multă zăpadă, ca să nu ne înzăpezim pe drum”, spune ea.

La fel ca orice alt român, ştirista de la Pro Tv recunoaşte că s-a obişnuit să petreacă Revelionul cu fast: ”Pentru că aşa ne-am obişnuit noi, românii, şi pentru că ne plac petrecerile. Alte popoare nu dau importanţă aşa mare Revelionului. Anul trecut, de exemplu, am fost la Viena şi am făcut Revelionul pe stradă. A fost frumos, cu focuri de artificii şi concerte în aer liber, însă pe la ora 1 şi jumătate noaptea străzile erau deja destul de goale”, îşi aminteşte Raluca.


Întrebată dacă va face pregătiri speciale pentru Anul Nou, prezentatoarea de la Pro Tv admite că de data aceasta va lăsa totul în seama altora: ”Nu voi face prea multe pregătiri, pentru că de asta se vor ocupa gazdele noastre de la pensiune”, spune Raluca nerăbdătoare să ajungă pe meleagurile înzăpezite din Bucovina.