duminică, 19 august 2007

Sex pe bani, la o benzinarie de la iesire din Radauti

Sex pe bani, la o benzinarie de la iesire din Radauti

18 August 2007

Un tanar din Radauti, angajat la o benzinarie din localitate, este cercetat pentru proxenetism, fiind acuzat ca oferea prostituate unora dintre clientii sai. Oamenii legii au ajuns la tanarul cu pricina dupa ce-au prins-o pe una dintre fetele care le satisfaceau poftele sexuale clientilor benzinariei, o minora in varsta de 16 ani. Zilele trecute, o alta prostituata din Radauti a ajuns pe mana Politiei. Un tanar din municipiul Radauti este cercetat de Politie, pentru savarsirea infractiunii de proxenetism, fiind acuzat ca oferea prostituate clientilor unei benzinarii de la iesirea din oras, inspre comuna Marginea. Tanarul pus sub acuzare, Ioan G., in varsta de 24 de ani, dintr-o comuna limitrofa Radautiului, era angajat al benzinariei respective si, contra sumei de 50 de lei, isi "alimenta" clientii cu o minora in varsta de 16 ani.
Toata povestea a iesit la iveala in urma extinderii cercetarilor in cazul elevei in clasa a IX-a (Lacramioara S.), prinsa in urma cu aproximativ o luna intretinand raporturi sexuale pe bani. Audiata de judiciaristii radauteni de la , minora cu pricina le-a povestit ca s-a culcat cu aproximativ 150 de barbati, atat din Radauti, cat si din Siret, iar pentru o partida de amor cerea intre 20 si 50 de lei. Lacramioara S. a mai fost amendata si in trecut pentru "indeletnicirile" ei, dar, cum a continuat sa se prostitueze, oamenii legii i-au intocmit dosar penal. De altfel, in urma cu aproximativ doua saptamani, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti au decis inceperea urmarii penale impotriva minorei, pentru savarsirea infractiunii de prostitutie. In declaratiile date la Politie, adolescenta a mai povestit si despre faptul ca o parte din clienti i-au fost gasiti de un angajat al unei benzinarii de la iesire din Radauti. Mergand pe acest fir, politistii au ajuns la Ioan G., care, pus in fata probelor stranse intre timp de anchetatori, a recunoscut acuzatiile. Tanarul le-a marturisit oamenilor legii ca le-a recomandat-o unora dintre clientii benzinariei la care lucra pe Lacramioara S.. Minora se culca cu barbatii racolati de Ioan G., chiar in camerele de la benzinarie, amorezii de ocazie scotand din buzunare pentru o partida de sex suma de 50 de lei. Cercetarile oamenilor legii in acest caz continua pentru a stabili si daca in "oferta" lui Ioan G. mai erau si alte prostituate, existand indicii ca eleva in clasa a IX-a nu ar fi fost singura fata al carei peste era tanarul radautean.
La inceputul acestei saptamani, politistii radauteni au reusit sa-i probeze activitatea infractionala si unei alte prostituate din localitate, Tinca B., in varsta de 18 ani, de etnie rroma, care isi agata clientii la o spalatorie auto din Radauti, partidele de amor avand loc chiar in masinile proaspat spalate.

0 comentarii: