vineri, 18 aprilie 2008

Sex cu minore, în hoteluri de la marginea SuceveiPentru sume cuprinse între 100 de lei şi 150 de euro, mai multe adolescente, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, erau date la produs de un proxenet din Burdujeni.

Fetele, minore fugite de acasă sau din familii dezorganizate, erau ţinute în apartamente închiriate pe strada �Jean Bart� şi aveau câte 3-4 clienţi pe zi.

Mai multe minore din judeţul Botoşani, fugite de acasă sau provenind din familii destrămate, au fost aduse la Suceava, pentru a se prostitua. Chiar dacă unele nu au fost de acord să-şi vândă corpul pe bani, persoanele care profitau de pe urma lor au avut grijă să bage spaima în ele. Partidele de amor aveau loc într-un hotel din zona Gării Burdujeni, precum şi în alte hoteluri şi pensiuni de la marginea Sucevei. Pentru clienţii mai cu dare de mână, minorele puteau fi "închiriate" şi la domiciliu. Judiciariştii Poliţiei au intrat pe fir şi au destrămat întreaga reţea.

Prostituate fără buletin

Oferta cu prostituatele minore nu a dus lipsă de clienţi, prin aşternutul adolescentelor cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani trecând sute de bărbaţi, de la turişti dornici de aventuri, la comercianţi veniţi din alte judeţe la Bazarul Suceava. Lăcrămioara G., în vârstă de 17 ani, din municipiul Vatra Dornei, povesteşte cum a ajuns să fie jucăria sexuală a zeci de bărbaţi. Printr-o amică, adolescenta l-a cunoscut în vara lui 2005 pe Marius Răuţ, poreclit "Garcea", un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Suceava. Cei doi s-au întâlnit în zona Gării Burdujeni, unde "Garcea" i-a cerut să-l însoţească până la internatul Liceului Industrial Nr.1. Aici, tânărul s-a întâlnit cu doi indivizi şi i-a cerut Lăcrămioarei să meargă cu ei, să întreţină relaţii sexuale. Am acceptat de frică să nu fiu bătută. Am întreţinut cu aceştia relaţii sexuale normale şi orale. Am rămas toată noaptea în apartament cu cei doi tineri, aceştia povestindu-mi că i-au dat lui Garcea câte 400.000 de lei (n.r.-vechi) de fiecare, pentru a se culca cu mine, mărturiseşte Lăcrămioara.
A doua zi dimineaţă, în faţa apartamentului în care rămăsese peste noapte, era aşteptată de "Garcea" şi de un frate de-al acestuia, un anume "Jerry". Garcea mi-a adus diverşi bărbaţi cu care am întreţinut relaţii sexuale, fie într-un hotel din zona gării (n.r.-Burdujeni), fie în apartamentele clienţilor. Estimez că în perioada cât am stat la acesta, aproximativ o lună, am avut aproximativ 50 de clienţi. Nu am primit nici un ban..., dar clienţii spuneau că i-au dat lui "Garcea", mai afirmă adolescenta. Lăcrămioara îşi aminteşte că, în puţinele momente când ieşea din casa proxenetului, era supravegheată îndeaproape de rude ale acestuia.

Clienţii plăteau pe mine câte 100-150 de lei şi chiar sume în euro.

Prostituatele minore erau ţinute fie în nişte apartamente închiriate de pe strada "Jean Bart", fie cazate, pentru perioade scurte de timp, în hotelurile în care aveau loc partidele de sex contra cost. Clienţii erau racolaţi fie de Marius Răuţ, fie de tot felul de amici de-ai acestuia, care-şi făceau veacul în zona Gării Burdujeni. Cereau de la 100 de lei la 150 de euro, în funcţie de client şi de cerinţele acestuia. Adolescentele nu erau deloc urâte, iar preţul era pe măsură. Le prosteau, le aduceau la Suceava sub fel de fel de pretexte şi aici, pe unele ameninţându-le cu acte de violenţă, le puneau să se prostitueze, mărturisesc surse din rândul anchetatorilor. Andreea Luminiţa D. (16 ani), din Dorohoi, a ajuns să se prostitueze la Suceava direct de la Centrul de plasament Floare de colţ de la Botoşani. Am fugit de la Centru cu o colegă de şcoală, Sabina. Ajunse în cartierul Burdujeni, Sabina mi-a făcut cunoştinţă cu Marius Răuţ. Acesta ne-a dus la un hotel şi după ce ne-a cazat, mi-a propus să mă dea la produs. Neavând bani şi nici alte posibilităţi, am acceptat. Începând cu a doua zi, Garcea mi-a adus, în medie, câte 3-4 clienţi pe zi, cu care întreţineam relaţii sexuale, fie la hotelul la care stăteam, fie la alte hoteluri şi pensiuni din zonă. Clienţii plăteau pentru mine câte 100-150 de lei şi chiar sume în euro. Banii îi lua Marius Răuţ, după ce negocia cu clientul şi acesta mă vedea�, sunt fragmente din declaraţiile date în faţa oamenilor legii de Andrea Luminiţa D..

Agăţată în parc, în Botoşani

Petronela C. (15 ani), din Botoşani, era fugită de acasă de mai multă vreme. Spre sfârşitul lunii mai a acestui an, minora se plimba printr-un parc din centrul vechi al Botoşaniului, moment în care, povesteşte ea, a fost acostată de doi indivizi. Marius Răuţ şi fratele său, "Jerry". Cei doi au convins-o pe minoră să meargă cu ei la Suceava, că-i va fi mult mai bine cu ei. M-au cazat la un hotel din Burdujeni. Marius mi-a propus să întreţin relaţii sexuale contra cost cu diverşi bărbaţi. Primii clienţi i-am avut chiar în hotel. Doi fraţi gemeni... au dat câte 150 de lei fiecare pentru a face sex cu ei. Apoi, împreună cu o fată Andreea, am fost la o pensiune din Salcea, unde am stat toată noaptea în compania a doi bărbaţi. Cu un bărbat am fost într-o altă zi la o cabană din zona Mitoc. Şi tot aşa... Cât am stat la Suceava, acesta mi-a asigurat cazare şi mâncare, însă niciodată nu mi-a dat din banii pe care îi obţinea în urma întreţinerii de relaţii sexuale cu bărbaţii pe care el mi-i prezenta�, s-a destănuit Petronela.

În spatele gratiilor

Zvonul că tot mai mulţi clienţi calcă pragul unor hoteluri şi pensiuni de la periferia Sucevei, însoţiţi de fel de fel de minore, dispuse contra unei sume de bani să le ofere plăceri de o noapte, a ajuns şi la urechile poliţiştilor. După o monitorizare de câteva luni a reţelei, timp în care oamenii legii au adunat probe, anchetatorii au pus mâna pe proxenet şi pe prostituate şi le-au adus la sediul Poliţiei. Deşi Marius Reuţ dădea din umeri şi nega cu vehemenţă acuzaţiile aduse, iar adolescentele se jurau că-s fete cuminţi, în cele din urmă minorele au recunoscut cu ce se ocupă şi au dat declaraţii în faţa anchetatorilor.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au început zilele trecute urmărirea penală în acest caz, punându-l sub acuzare pe Marius Răuţ pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Răuţ, poreclit "Garcea", se află în prezent în penitenciar, în urma unei tâlhării pentru care a fost găsit vinovat.
Anchetatorii consideră că lista numelor cu învinuiţi nu se va opri doar la acest personaj.

agentii imobiliare

1. H.P.D. Intermed, Timişoara, judeţul Timiş
2. Habitas Imobiliare, Cluj-Napoca, judeţul Cluj
3. Habitat Imobexim, Bucureşti, Sector 3
4. Habitat Imobiliare, Bucureşti, Sector 3
5. Habitus Imobiliare, Galaţi, judeţul Galaţi
6. Hania, Călăraşi, judeţul Călăraşi
7. Hansen Real Estate, Bucureşti, Sector 5
8. Hardy Imobiliare, Bucureşti, Sector 2
9. Harrod Imobiliare, Bacău, judeţul Bacău
10. Hausexpert, Codlea, judeţul Braşov
11. Hazard Imobiliare, Bucureşti, Sector 6
12. Heartmob, Ploieşti, judeţul Prahova
13. Hectare, Braşov, judeţul Braşov
14. Hedvig, Cluj-Napoca, judeţul Cluj
15. Helicon Expert, Bucureşti, Sector 6
16. Helios Real, Bolintin Vale, judeţul Giurgiu
17. Helly Aero Prest, Timişoara, judeţul Timiş
18. Hera, Petroşani, judeţul Hunedoara
19. Hera Imobiliare, Călăraşi, judeţul Călăraşi
20. Hermes, Tîrgu Mureş, judeţul Mureş
21. Hermes Contact, Baia Mare, judeţul Maramureş
22. Hermes Invest, Bucureşti, Sector 4
23. Heron Real Estate, Tîrgu Mureş, judeţul Mureş
24. Hertner Servicii, Bacău, judeţul Bacău
25. Hestia, Oradea, judeţul Bihor
26. High Class Consulting, Bucureşti, Sector 3
27. High Tower Construct, Bucureşti, Sector 2
28. Hirsh Agenţii Imobiliare, Bucureşti, Sector 4
29. Hirsh Imobiliare Agenţia Piteşti, Piteşti, judeţul Argeş
30. Hirsh Imobiliare Agenţia Unirii, Bucureşti, Sector 3
31. Hit 2000 Investment, Iaşi, judeţul Iaşi
32. Hitch & Mosher, Timişoara, judeţul Timiş
33. HLM Grup, Otopeni, judeţul Ilfov
34. Hoffman International, Bucureşti, Sector 6
35. Holy House, Zalău, judeţul Sălaj
36. Home & Investment Agency, Bucureşti, Sector 1
37. Home Industry, Arad, judeţul Arad
38. Home Service, Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş
39. Homeinvest, Bucureşti, Sector 1
40. Honi, Bucureşti, Sector 6
41. Honi, Slatina, judeţul Olt
42. Hoping Imobiliare, Bucureşti, Sector 5
43. Horus Imobiliare, Piteşti, judeţul Argeş
44. House Art, Bucureşti, Sector 2
45. House Consulting Imobiliare, Buşteni, judeţul Prahova
46. House Consulting Services, Bucureşti, Sector 1
47. House Deal Consulting, Timişoara, judeţul Timiş
48. House Elisabetin, Timişoara, judeţul Timiş
49. House Expert, Craiova, judeţul Dolj
50. House Impulse, Bucureşti, Sector 4
51. House Land, Tîrgu Mureş, judeţul Mureş
52. House of Luck, Constanţa, judeţul Constanţa
53. HouseMax Imobiliare, Pantelimon, judeţul Ilfov
54. Housexpert Consulting, Bucureşti, Sector 5
55. Huber Imobiliare, Cluj-Napoca, judeţul Cluj
56. Hyacinth Imob invest, Bucureşti, Sector 2
57. Hyperion Servcom, Caransebeş, judeţul Caraş Severin
.....................
1. I.C.C. Imobiliare, Timişoara, judeţul Timiş
2. Iado Consulting, Ploieşti, judeţul Prahova
3. Ianidor, Cîmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava
4. Iason, Bucureşti, Sector 4
5. Iatac Imob, Ploieşti, judeţul Prahova
6. ICTA Imobiliare, Bucureşti, Sector 3
7. ID Romania, Bucureşti, Sector 1
8. Idea Real Estate, Bucureşti, Sector 1
9. Ideal Casa, Cluj-Napoca, judeţul Cluj
10. Ideal Domus, Bucureşti, Sector 2
11. Ideal House, Braşov, judeţul Braşov
12. Ideal House Intermedieri, Arad, judeţul Arad
13. Ifacom, Bucureşti, Sector 5
14. IFC Developer, Tîrgu Mureş, judeţul Mureş
15. IGF Prodcom, Slatina, judeţul Olt
16. Iglu Imobiliare, Bucureşti, Sector 3
17. Igna Imob, Bucureşti, Sector 3
18. Ilisil, Timişoara, judeţul Timiş
19. Ilustra Imob, Cluj-Napoca, judeţul Cluj
20. Image Consulting, Piatra Neamţ, judeţul Neamţ
21. Image Imobiliare, Oradea, judeţul Bihor
22. Imarp Uni Serv, Bucureşti, Sector 1
23. Immobil 4U, Bucureşti, Sector 4
24. Immobiliar Group, Bucureşti, Sector 4
25. Immobilis Consult, Bucureşti, Sector 2
26. Immoland Company, Sibiu, judeţul Sibiu
27. Imo Activ, Timişoara, judeţul Timiş
28. Imo Bang Grup, Timişoara, judeţul Timiş
29. Imo Business Centrum, Timişoara, judeţul Timiş
30. Imo Construct, Timişoara, judeţul Timiş
31. Imo Cora, Cluj-Napoca, judeţul Cluj
32. Imo F & O, Timişoara, judeţul Timiş
33. Imo Familia, Timişoara, judeţul Timiş
34. Imo Gal, Galaţi, judeţul Galaţi
35. Imob Company, Dorohoi, judeţul Botoşani
36. Imob Consult, Tîrgovişte, judeţul Dîmboviţa
37. Imob Contact, Braşov, judeţul Braşov
38. Imob Design Construct, Bucureşti, Sector 5
39. Imob Eurobusiness, Deva, judeţul Hunedoara
40. Imob Expert, Iaşi, judeţul Iaşi
41. Imob Expert, Bucureşti, Sector 3
42. Imob Expert Ag, Piteşti, judeţul Argeş
43. Imob Gold 2003, Piteşti, judeţul Argeş
44. Imob House Sisters, Piteşti, judeţul Argeş
45. Imob Infinity, Bucureşti, Sector 3
46. Imob Invest, Rîmnicu Vîlcea, judeţul Vîlcea
47. Imob Market, Sibiu, judeţul Sibiu
48. Imob MRG, Sibiu, judeţul Sibiu
49. Imob Shop, Bucureşti, Sector 3
50. Imob Stil K & T, Timişoara, judeţul Timiş
51. Imob Total, Piteşti, judeţul Argeş
52. Imob Veritas, Bucureşti, Sector 5
53. ImobCenter, Bucureşti, Sector 1
54. Imobclass Invest, Constanţa, judeţul Constanţa
55. Imobconstruct Alina, Rîmnicu Vîlcea, judeţul Vîlcea
56. Imobea, Oradea, judeţul Bihor
57. Imobexpert, Iaşi, judeţul Iaşi
58. Imobil 47, Piteşti, judeţul Argeş
59. Imobil Art, Bucureşti, Sector 5
60. Imobil Business Group, Bucureşti, Sector 2
61. Imobil Center, Tîrgu Mureş, judeţul Mureş
62. Imobil Company, Tulcea, judeţul Tulcea
63. Imobil Company, Iaşi, judeţul Iaşi
64. Imobil Construct, Slobozia, judeţul Ialomiţa
65. Imobil Design, Gherla, judeţul Cluj
66. Imobil Dev, Deva, judeţul Hunedoara
67. Imobil Grup, Sibiu, judeţul Sibiu
68. Imobil Klass, Rîmnicu Vîlcea, judeţul Vîlcea
69. Imobil Land, Cluj-Napoca, judeţul Cluj
70. Imobil Masters, Bucureşti, Sector 2
71. Imobil One, Bucureşti, Sector 4
72. Imobil Planet, Tîrgu Mureş, judeţul Mureş
73. Imobil Service 22, Cîmpulung Muscel, judeţul Argeş
74. Imobil Service International, Motru, judeţul Gorj
75. Imobil Star, Cluj-Napoca, judeţul Cluj
76. Imobil Star Grup, Craiova, judeţul Dolj
77. Imobil Trade, Cluj-Napoca, judeţul Cluj
78. Imobiliar Construct, Alba Iulia, judeţul Alba
79. Imobiliar Consult, Slatina, judeţul Olt
80. Imobiliar Consulting Group, Bucureşti, Sector 3
81. Imobiliar Expert Grup, Bucureşti, Sector 1
82. Imobiliar Expert Grup, Ploieşti, judeţul Prahova
83. Imobiliar Lux, Oradea, judeţul Bihor
84. Imobiliara, Baia Mare, judeţul Maramureş
85. Imobiliara Casa Stil, Bucureşti, Sector 6
86. Imobiliara Casa Voastră, Bucureşti, Sector 2
87. Imobiliara Eurohouse, Bucureşti, Sector 6
88. Imobiliara Mibo, Bucureşti, Sector 3
89. Imobiliara Parc, Bucureşti, Sector 6
90. Imobiliare Bacău, Bacău, judeţul Bacău
91. Imobiliare Bogdan, Cîmpina, judeţul Prahova
92. Imobiliare Capella, Ostroveni, judeţul Vîlcea
93. Imobiliare Casa Mea M & E, Bucureşti, Sector 4
94. Imobiliare Casa Mora, Bucureşti, Sector 1
95. Imobiliare Concept, Bucureşti, Sector 2
96. Imobiliare de Iaşi, Iaşi, judeţul Iaşi
97. Imobiliare Fundulea, Fundulea, judeţul Călăraşi
98. Imobiliare Group Design, Bucureşti, Sector 3
99. Imobiliare Invest, Mogoşoaia, judeţul Ilfov
100. Imobiliare Itanium Investimenti, Bucureşti, Sector 5
101. Imobiliare Litoral Callatis, Mangalia, judeţul Constanţa
102. Imobiliare LMB Lili, Baia Mare, judeţul Maramureş
103. Imobiliare Miramar Grup, Bucureşti, Sector 2
104. Imobiliare Mureş, Tîrgu Mureş, judeţul Mureş
105. Imobiliare Olteniţa, Olteniţa, judeţul Călăraşi
106. Imobiliare Ovidiu, Bucureşti, Sector 6
107. Imobiliare Popeşti-Leordeni, Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov
108. Imobiliare Rizescu, Constanţa, judeţul Constanţa
109. Imobiliare Rod Invest Consulting, Bucureşti, Sector 3
110. Imobiliare Sighet, Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş
111. Imobiliare Solutions Group, Bucureşti, Sector 4
112. Imobiliare Sud, Jilava, judeţul Ilfov
113. Imobiliare Sud, Vidra, judeţul Ilfov
114. Imobiliare Valdor, Bucureşti, Sector 3
115. Imobiliare Vertical, Bucureşti, Sector 3
116. Imobiliare Viola, Timişoara, judeţul Timiş
117. Imobiliarium, Carei, judeţul Satu Mare
118. Imobilix, Cluj-Napoca, judeţul Cluj
119. Imobil-Kass, Tîrgovişte, judeţul Dîmboviţa
120. Imobilstar Consulting, Tîrgu Mureş, judeţul Mureş
121. Imobilux, Bucureşti, Sector 1
122. Imobinvest, Tîrgu Mureş, judeţul Mureş
123. Imobis, Făgăraş, judeţul Braşov
124. Imobis, Bistriţa, judeţul Bistriţa Năsăud
125. Imobland, Braşov, judeţul Braşov
126. Imobştefan, Bacău, judeţul Bacău
127. Imobtop, Braşov, judeţul Braşov
128. Imobvalmin, Sibiu, judeţul Sibiu
129. Imoby Trans, Ploieşti, judeţul Prahova
130. Imocass, Arad, judeţul Arad
131. Imocontact, Timişoara, judeţul Timiş
132. Imodina, Timişoara, judeţul Timiş
133. Imodivers, Timişoara, judeţul Timiş
134. Imodonela, Timişoara, judeţul Timiş
135. Imoeuropa, Timişoara, judeţul Timiş
136. Imoinvest Consulting & Development, Bucureşti, Sector 4
137. Imoinvest Grup, Bucureşti, Sector 2
138. Imo-Man Invest, Săuceşti, judeţul Bacău
139. Imomec Center, Timişoara, judeţul Timiş
140. Imoperfect, Dumbrăviţa, judeţul Timiş
141. Imo-Pro, Timişoara, judeţul Timiş
142. Imoquest, Bucureşti, Sector 4
143. Imorom, Galaţi, judeţul Galaţi
144. Imorom, Bucureşti, Sector 1
145. Imoserv, Oradea, judeţul Bihor
146. Imo-Serv, Timişoara, judeţul Timiş
147. Imosig, Oradea, judeţul Bihor
148. Imostar, Suceava, judeţul Suceava
149. Imotrading, Baia Mare, judeţul Maramureş
150. Imotrust, Cluj-Napoca, judeţul Cluj
151. Imounivio, Bucureşti, Sector 6
152. Imovis, Timişoara, judeţul Timiş
153. Imo-Weltoffice, Timişoara, judeţul Timiş
154. Impact, Vaslui, judeţul Vaslui
155. Impact Imobiliare, Bucureşti, Sector 3
156. Imperial, Bucureşti, Sector 1
157. Imperial Grup House, Piteşti, judeţul Argeş
158. Imperial Imob, Bucureşti, Sector 3
159. Imperial Servicii, Bucureşti, Sector 4
160. Indoors, Bucureşti, Sector 3
161. Inedit Imobiliare, Braşov, judeţul Braşov
162. Inex, Craiova, judeţul Dolj
163. Infinit, Rîmnicu Vîlcea, judeţul Vîlcea
164. Info Capital, Vatra Dornei, judeţul Suceava
165. Info Casa, Deva, judeţul Hunedoara
166. Info Cert, Braşov, judeţul Braşov
167. Info City, Bucureşti, Sector 4
168. Info Galaţi, Galaţi, judeţul Galaţi
169. Infotop, Brăila, judeţul Brăila
170. Infotour, Bucureşti, Sector 1
171. Ingo Real Estate, Bucureşti, Sector 2
172. Ingrid Stil, Bucureşti, Sector 4
173. Insert Auto Service, Piteşti, judeţul Argeş
174. Insert Imobiliare, Bucureşti, Sector 4
175. Instant Invest, Bucureşti, Sector 1
176. Integritas Invest, Craiova, judeţul Dolj
177. Inteko Trade, Braşov, judeţul Braşov
178. Inteligent Space, Bucureşti, Sector 1
179. Inter Assissta, Bucureşti, Sector 5
180. Inter Bia Imobiliare, Bucureşti, Sector 3
181. Inter Ena, Bucureşti, Sector 2
182. Inter Expert, Cluj-Napoca, judeţul Cluj
183. Inter Imobiliar, Oradea, judeţul Bihor
184. Inter Imobiliare, Iaşi, judeţul Iaşi
185. Inter Partes, Bucureşti, Sector 3
186. Inter Vila, Bucureşti, Sector 6
187. Inter-Activ, Buzău, judeţul Buzău
188. Intercarpatica, Alba Iulia, judeţul Alba
189. Intercasa, Bacău, judeţul Bacău
190. InterCompany Imobiliare, Bucureşti, Sector 4
191. Interconsult, Timişoara, judeţul Timiş
192. Inter-Cont, Breaza, judeţul Prahova
193. Interest, Curtea de Argeş, judeţul Argeş
194. Inter-Face, Cisnădie, judeţul Sibiu
195. Intergal Company, Bucureşti, Sector 3
196. Intergrup Casa Consult, Galaţi, judeţul Galaţi
197. Interhaus, Satu Mare, judeţul Satu Mare
198. Interimob Company, Bucureşti, Sector 1
199. Interimob Grup, Bucureşti, Sector 1
200. Interland, Bucureşti, Sector 1
201. Interlum, Constanţa, judeţul Constanţa
202. Intermed, Făgăraş, judeţul Braşov
203. Inter-Med, Sibiu, judeţul Sibiu
204. Intermed Casa, Sibiu, judeţul Sibiu
205. Intermed Open Plan, Bucureşti, Sector 1
206. Intermedia, Alba Iulia, judeţul Alba
207. Intermedia Service, Iaşi, judeţul Iaşi
208. Intermedias, Bucureşti, Sector 4
209. Intermedieri Prod, Tîrgu Mureş, judeţul Mureş
210. Intermedius, Timişoara, judeţul Timiş
211. Intermedius Sibiu, Sibiu, judeţul Sibiu
212. Intermezzo, Tulcea, judeţul Tulcea
213. Intermont, Sinaia, judeţul Prahova
214. International Andrei Trade, Brăila, judeţul Brăila
215. International Imobiliare, Sibiu, judeţul Sibiu
216. International Intermed, Bucureşti, Sector 1
217. International Invest, Brăila, judeţul Brăila
218. International Reale Immobiliare, Bucureşti, Sector 3
219. Interservis Etalon, Bucureşti, Sector 3
220. Interstar, Oradea, judeţul Bihor
221. Intertop, Piatra Neamţ, judeţul Neamţ
222. Intervero, Mangalia, judeţul Constanţa
223. Intim House, Bucureşti, Sector 4
224. Intro House, Sinaia, judeţul Prahova
225. Invest, Timişoara, judeţul Timiş
226. Invest Grup Consulting, Bucureşti, Sector 2
227. Invest Imobil, Cluj-Napoca, judeţul Cluj
228. Invest Polenatrans, Braşov, judeţul Braşov
229. Investment Trust & Real Alma, Bucureşti, Sector 3
230. Investrom Real, Bucureşti, Sector 4
231. Iomavi Imobiliare, Oradea, judeţul Bihor
232. Iris Imobiliare, Constanţa, judeţul Constanţa
233. Iris Imobiliare, Bucureşti, Sector 4
234. Iris Imobiliare, Constanţa, judeţul Constanţa
235. Isa Imob, Sibiu, judeţul Sibiu
236. ISA Imobiliare, Iaşi, judeţul Iaşi
237. ISA Imobiliare, Bucureşti, Sector 4
238. Isar Imobiliare, Bucureşti, Sector 2
239. Isihia Imobiliare, Craiova, judeţul Dolj
240. Italimobiliare, Oradea, judeţul Bihor
241. Itomatic, Bucureşti, Sector 1
242. Iulia Serv Invest, Bucureşti, Sector 6
243. Iurasil, Bacău, judeţul Bacău
244. Ivex, Rîmnicu Vîlcea, judeţul Vîlcea