marți, 23 octombrie 2007

Hrană de la firmele de katering pentru bolnavii din Spitalul Judeţean

Hrană de la firmele de katering pentru bolnavii din Spitalul Judeţean


Hrana bolnavilor internaţi la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va fi asigurată prin intermediul unor firme de katering sau de la alte cantine alimentare din municipiul reşedinţă de judeţ. Măsura a fost luată în urma începerii lucrărilor de modernizare a cantinei Spitalului Judeţean, care vor demara în primele zile ale lunii noiembrie a.c.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava, conducerea acestei instituţii a verificat stadiul măsurilor luare de directorul spitalului judeţean în vederea începerii lucrărilor de modernizare a cantinei. Aceasta în condiţiile în care termenul dat de DSV Suceava pentru aducerea cantinei spitalului la parametri normali de funcţionare este de 1 noiembrie 2007. „Conducerile Direcţiei Sanitar Veterinare şi Spitalului Judeţean au stabilit paşii ce trebuie urmaţi pentru ca lucrările să se desfăşoare în ritm rapid şi de bună calitate iar bolnavii să poată servi masa în condiţii corespunzătoare de siguranţa alimentară. Iar datorită faptului că nu se pot efectua lucrări de modernizare în acelaşi timp cu prepararea hranei pentru bolnavi, hrana va fi preparată la alte cantine din municipiul Suceava sau la firme de katering. De aceea, rugăm toţi agenţii economici deţinători de cantine la care va apela domnul director Dăscăliuc să fie sprijinit în această problemă”, se arată într-un comunicat al Direcţiei Sanitar veterinare Suceava.

Potrivit directorului acestei instituţii, Petrea Dulgheru, în momentul în care jumătate din cantină va fi modernizată, spaţiul corespunzător va fi separat de cel necorespunzător cu panouri din termopan, astfel încât să fie posibilă prepararea hranei pentru bolnavi.

0 comentarii: