miercuri, 28 noiembrie 2007

Fotbal. Liga I » Suceveanul Semeghin ezită să semneze prelungirea contractului cu Oţelul


Sport



Semeghin DorinMarius Stan, directorul general al Oţelului Galaţi, a mărturisit că în perioada următoare va încerca să-l convingă pe fundaşul Dorin Semeghin să-şi prelungească înţelegerea cu clubul dunărean, care expiră în vara anului viitor.

“Noi aşteptăm să-şi limpezească gândurile, este vaccinat, este matur şi am încredere în el că poate lua o decizie înţeleaptă. Dacă aş fi în locul lui «Seme» aş cântări şi ataşamentul suporterilor şi aş semna prelungirea contractului”, a declarat Marius Stan. “Dorin nu mai are vârsta la care să fie curtat de Real Madrid. E clar că nici afara nu umblă câinii cu colacii în coadă”, a încheiat oficialul clubului gălăţean pentru site-ul oficial al Oţelului.

Ajuns la 28 de ani, suceveanul Dorin Semeghin a debutat în Liga I pe 22 noiembrie 1997 într-un meci Dinamo – Foresta Suceava, încheiat cu victoria bucureştenilor, scor 2-0. În perioada 2001-2005, Semeghin a fost legitimat la gruparea din “Ştefan cel Mare”, de unde a mai fost împrumutat la Poiana Câmpina, FC Argeş sau Dinamo II. În 2005, fundaşul sucevean a evoluat la formaţia israeliană Hapoel Petah-Tikva, iar din 2006 până în prezent a jucat pentru Oţelul Galaţi.

Dorin Semeghin a adunat 163 de partide în prima ligă, în care a marcat 5 goluri.

0 comentarii: