marți, 1 aprilie 2008

Program de perfectionare pentru functionarii din asociatiile de proprietari


Institutul National de Administratie organizeaza in colaborare cu Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT programul de perfectionare “Organizarea controlului financiar-contabil si de legislatia muncii la asociatiile de proprietari”.

Programul se desfasoara in perioada 6 – 11 aprilie, la Sinaia, iar tematica sa vizeaza urmatoarele aspecte:
- Legislatie locativa;
- Contabilitatea asociatiilor de proprietari;
- Controlul financiar-contabil la asociatiile de proprietari – atributii si responsabilitati ale comisiei de cenzori, comitetului executiv, presedintelui si administratorului;
- Relatia cu administratiile financiare - Fiscalitatea asociatiilor de proprietari;
- Legislatia muncii – obligatiile asociatiilor de proprietari cu privire la legislatia muncii, sanctiuni.
Sustinerea acestor teme se va face de reputati specialisti in domeniu, practicieni din institutiile publice a caror activitate vizeaza tematica programului.

Prin acest program, Institutul isi propune sa contribuie la cresterea calitatii in activitatea personalului, conditie definitorie a unei reforme autentice in administratia publica. Programul se adreseaza functionarilor din cadrul serviciului pentru asociatii de proprietari si tuturor acelora care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in domeniu.
Programul va avea o durata de 5 zile si se va desfasura in orasul Sinaia, Hotel Palace, str. Octavian Goga nr. 4, contravaloarea serviciilor de cazare fiind de 175 lei/zi/participant loc in camera dubla si de 215 lei/zi/participant loc in camera single. Taxa de participare este de 550 lei/participant si se poate achita cu numerar la inceputul cursului sau prin virament, in contul Ligii Asociatiilor de Proprietari HABITAT nr. RO96BRDE441SV03929134410 deschis la BRD – Sucursala Unirea Bucuresti, cod fiscal 8557733.
Persoana de contact este Mihai Mereuta, care poate fi solicitat pentru informatii suplimentare la tel./fax 021/319.07.99, tel. mobil 0744.751.416 sau prin e-mail, la mihai.mereuta@habitaturban.ro.