duminică, 20 iulie 2008

Juventus Fălticeni >> Victorie spectaculoasă cu Cetatea Târgu Neamţ


Sport




JUVENTUS FALTICENI Juventus Fălticeni a învins cu scorul de 5-3 formaţia Cetatea Târgu Neamţ, într-un meci de verificare disputat joi seară pe Stadionul „Nada Florilor” din localitate.
Elevii lui Ovidiu Murariu s-au aflat în permanenţă la conducere pe tabela, până la pauză gazdele reuşind să marcheze de trei ori prin Păcurari, Şuleru şi Colban, în timp ce nemţenii au trimis mingea în poarta lui Zaharie în două rânduri. Deşi oaspeţii au punctat în debutul reprizei secunde pentru 3-3, gruparea de pe malul Şomuzului avea să-şi asigure în cele din urmă victoria graţie altor două goluri semnate de Prisacă, din 11 metri, şi Matei, ultimul dintr-o acţiune personală.

Antrenorul Ovidiu Murariu a folosit pe parcursul întâlnirii două formule diferite de joc:

Prima repriză: Zaharie – Constantin, F. Ailenii, Sava, Roxandari, Ov. Bosancu, Şuleru, Plecanciuc, Cozma, Colban, Păcurari.

Repriza secundă: Mihai – Craiu, Tătar, Suman, Bîgu, Matei, Cara, Tomescu, Prisacă, Stoian.

Întâlnirea de joi a fost a treilea joc de verificare disputat de Juventus Fălticeni în perioada competiţională. În precedentele două, alb-negrii au bifat o victorie cu 5-3, pe teren propriu, cu Rapid CFR Suceava, respectiv o înfrângere, în deplasare, cu Politehnica II Iaşi, scor 1-5.