luni, 1 septembrie 2008

Programele "Litoralul pentru toţi" şi "O săptămână la mare" revin de la 1 septembrie



Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral va lansa, luni, cea de-a treia ediţie a programului "Litoralul pentru toţi", în timp ce Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a hotărât reluarea programului "O săptămână la mare", care va debuta tot la 1 septembrie.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral, Corina Martin, "cel mai amplu program dedicat tuturor turiştilor care iubesc litoralul românesc" va începe pe data de 1 septembrie şi se va încheia pe data de 15 octombrie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Până în acest moment, pentru programul "Litoralul pentru toţi", s-au înscris 15 hoteluri, de patru, trei şi două stele, aflate în staţiunile Mamaia, Costineşti, Jupiter, Cap Aurora şi Vama Veche, totalizând un număr de peste 4.000 de locuri de cazare. Tarifele practicate pentru şase nopţi de cazare sunt: 159 de lei - hotel 2 stele (fără mic dejun), 189 de lei - hotel 3 stele (fără mic dejun), 380 de lei - hotel 4 stele (cu mic dejun).

De asemenea, prin programul "O săptămână la mare", care va debuta tot la 1 septembrie, sunt puse la dispoziţia turiştilor aproximativ 3.500 de locuri de cazare.

Potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, pentru a încuraja vânzarea pachetelor turistice la ediţia din toamnă, care va începe luni, vor fi practicate aceleaşi tarife ca la ediţia precedentă, din luna iunie a acestui an. Astfel, oferta specială se va adresa tuturor categoriilor de turişti, pe principiul "primul venit - primul servit". Tarifele pentru oferta specială, pentru şase nopţi de cazare, fără servicii de masa, sunt de 129 lei/ persoană/ sejur la un hotel de o stea, 159 lei/ persoană/ sejur la hotel de 2 stele, respectiv 189 lei/ persoană / sejur la hotel de trei stele. Locurile de cazare incluse în acest program se adresează tuturor categoriilor de turişti români. Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse în vânzare prin intermediul agenţiilor de turism din întreaga ţară.