duminică, 2 decembrie 2007

PLD strânge de zor semnături pentru depunerea moţiunii de cenzură


PoliticafluturPreşedintele executiv al PLD, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la Suceava, că au fost strânse un număr de 102 semnături ale parlamentarilor PLD şi PD şi că până în cursul zilei de vineri au mai fost colectate alte „patru sau cinci semnături” pentru depunerea moţiunii de cenzură, dar a evitat să spună de la ce partide sunt parlamentarii care au semnat pentru depunerea moţiunii de cenzură.

Gheorghe Flutur a spus că plata facturii incompetenţei Guvernului Tăriceanu II se vede în inflaţie, care se reaprinde, în creşterea economică lentă şi în ratingul de ţară. Acesta a mai ţinut să precizeze că PLD, ca partide de opoziţie, trebuie să cenzureze guvernul de câte ori greşeşte.

În opinia preşedintele executiv al PLD, se prefigurează o alianţă de guvernare PSD-PNL-PC şi a precizat că gafele miniştrilor Cabinetului Tăriceanu II au făcut să existe locuri libere în Guvern pentru PSD. Gheorghe Flutur a dat ca exemplu portofoliile Externelor, Justiţiei şi Muncii.

0 comentarii: