marți, 8 ianuarie 2008

Fotbal. Liga a III-a >> Roheţki nu ar refuza o ofertă de la Unirea Urziceni


Sport



Andrei RohetkiEvoluţiile bune ale jucătorilor suceveni în prima parte a sezonului nu au rămas fără ecou în rândul marilor cluburi din România, formaţia de primă ligă, Unirea Urziceni, manifestându-şi în aceste zile interesul pentru achiziţionarea portarului Andrei Roheţki. La rândul său, jucătorul nu şi-a ascuns dorinţa de a evolua la echipa antrenată de Dan Petrescu. „Chiar dacă şi la Suceava sunt perspective de performanţă, Unirea Urziceni reprezintă o pista bună pentru mine. Îmi doresc să evoluez cât mai repede în prima ligă, dar acest lucru depinde de modul în care se vor finaliza negocierile dintre cele doua cluburi”, a declarat goalkeeper-ul sucevean.

Oficialii de pe Areni nu au negat discuţiile purtate cu Unirea Urziceni, fiind dispuşi să-l cedeze pe Roheţki doar în cazul unei oferte avantajoase. „Cei de la Unirea Urziceni s-au interesat de Roheţki, dar problema transferului acestuia la echipa ialomiţeană se pune doar în cazul unei oferte rentabile pentru noi”, a precizat preşedintele Cetăţii, Dumitru Moldovan.

În cele trei sezoane şi jumătate petrecute pe „Areni”, Roheţki a adunat 80 de prezenţe în tricoul galben-albaştrilor, înţelegerea acestuia cu formaţia suceveană încheindu-se în 2012.

0 comentarii: