marți, 8 ianuarie 2008

Viscolul a blocat circulaţia pe cinci drumuri judeţene


Actualitate



drum.inzapezit Cinci drumuri judeţene erau blocate luni dimineaţă, din cauza viscolului. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava căile de comunicaţii afectate de căderile de zăpadă, unde nu se circula în nici un sens, erau DJ 208E: Dolheşti-Manolea-Oniceni-Forăşti, DJ 209H: Fălticeni- Baia-Cornu Luncii, DJ 291A: Siret-Frătăuţii Noi, DJ 209C: Sf. Ilie- Berchişeşti şi DJ 290: Salcea-Vereşti-Fântânele-Roşcani. ISU Suceava a mai precizat că pe nici unul din sectoarele de drum mai sus menţionate nu erau persoane sau autovehicule blocate în trafic, S.C. Drumuri şi Poduri S.A. Suceava acţionând cu utilajele din dotare pentru deszăpezire.

Datorită precipitaţiilor căzute s-a format polei, fenomen generalizat pe zona Fălticeni, Suceava, Siret.

La orele prânzului situaţia s-a mai îmbunătăţit puţin, astfel că pe anumite porţiuni, pe drumurile blocate de zăpadă, traficul rutier se desfăşura pe un singur fir, după ce utilajele societăţii „Drumuri şi Poduri” au mai degajat nămeţii.

Este vorba de rutele Suceava-Berchişeşti, Manolea-Oniceni şi Muşeniţa-Frătăuţii Vechi. Directorul societăţii „Drumuri şi Poduri”, Eugen Girigan, a declarat că pe drumurile în cauză se acţionează pentru îndepărtarea zăpezii şi reluarea circulaţiei pe ambele sensuri de mers.

0 comentarii: