duminică, 13 aprilie 2008

Gavril Marza a prezentat bilantul ultimelor doua mandate in fruntea CJ Suceava


Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Marza, a anuntat ca in ultimele doua mandate valoarea investitiilor in dezvoltarea localitatilor s-a ridicat la 853,4 milioane de lei. Marza a prezentat un dosar cu peste 150 de pagini, in care erau consemnate sintetic realizarile administratiei judetene din ultimii opt ani.

Presedintele CJ Suceava a spus ca, in acest fel, vrea sa demonstreze cu acte adversarilor sai politici ca executivul judetean nu a stat degeaba, asa cum au acuzat unii, ci s-a zbatut pentru a atrage fonduri in scopul dezvoltarii judetului. Printre proiectele mentionate se afla ''Suceava, utilitati si mediu la standarde europene'', SAMTID, 114 investitii SAPARD, modernizarea parcarilor de la 13 manastiri si constructia centrului economic Bucovina.
Gavril Marza este candidatul PSD pentru un nou mandat - al patrulea - la sefia CJ Suceava la alegerile locale din iunie. Pentru sefia CJ Suceava vor mai candida senatorul Gheorghe Flutur de la PD-L, senatorul Tiberiu Aurelian Prodan de la PNL, vicepresedintele CJ in exercitiu Stela Acatrinei de la PRM si Ghita Ignatescu de la PNG-CD.