joi, 12 iulie 2007

Primăriile din Stulpicani şi Ostra amendate cu câte 15.000 lei de Garda de Mediu

Primăriile din Stulpicani şi Ostra amendate cu câte 15.000 lei de Garda de Mediu


ImageComisarii de mediu suceveni au amendat cu câte 15.000 lei (150 milioane de lei vechi) primăriile din Stulpicani şi Ostra, după ce o echipă a verificat marţi, starea de salubritate a cursurilor de apă pe traseul Frasin - Stulpicani - Ostra inclusiv modul de depozitare a deşeurilor menajere şi industriale (rumeguş) de pe teritoriul celor două comune. Potrivit unui comunicat de presă semnat de şeful Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, în cursul ultimelor trei săptămâni au fost efectuate lucrări de salubrizare a malurilor pârâului Suha, dar care la data controlului nu erau finalizate conform cerinţelor de mediu actuale.

Comisarul-şef mai precizară că au fost constatate deficienţe privind colectarea, transportul şi eliminarea deşeurilor menajere provenite atât de la populaţie cât şi de la agenţii economici de pe teritoriul comunelor Stulpicani şi Ostra.

Comisarii de mediu au solicitat continuarea lucrărilor de salubrizare a albiilor cursurilor de apă şi îmbunătăţirea serviciilor prestate privind colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor menajere.

0 comentarii: