marți, 13 noiembrie 2007

PSD vrea grădiniţă pe amplasamentul pieţei agro-alimentare din Obcine


Politica



Liderul filialei locale a PSD Suceava, consilierul local Virginel IordacheLiderul filialei locale a PSD Suceava, consilierul local Virginel Iordache, a declarat că înaintea aprobării bugetului local pentru 2008, consilierii social-democraţi vor iniţia o dezbatere publică privind oportunitatea menţinerii pieţei agro-alimentare din cartierul Obcine în locaţia actuală.

Acesta a precizat că dacă se va considera că amplasamentul nu este tocmai bun pentru piaţă, PSD va propune primarului Ion Lungu să ceară acordul proprietarului terenului, pentru ca acolo să fie ridicată o grădiniţă cu program normal.

Consilierul Iordache a menţionat că în Obcine, problema spaţiilor pentru învăţământul preşcolar ar putea fi rezolvată prin construirea grădiniţei cu program normal şi a celei cu program prelungit, prevăzută deja în proiectele Primăriei.

Acesta a mai adăugat că, în momentul de faţă, în cartierul Obcine, grupele de grădiniţă sunt formate din 25-30 de copii, chiar dacă potrivit legii învăţământului, acestea ar trebui să aibă maxim 20 de copii.

0 comentarii: