luni, 21 ianuarie 2008

Fotbal >> Oficialii Cetăţii au înfruntat arbitrii


Sport



fotbal arbitri SV si oficialii FC Cetatea Oficialii de pe Areni au lăsat pentru o zi costumul şi discuţiile despre transferuri pentru echipamentul de joc şi o partidă de fotbal în campania arbitrilor din judeţ.

Artificii tehnice, mingi buclucaşe, încurajări, observaţii, înţepături şi glumele fine, proteste asupra arbitrajului, venite chiar dinspre cavalerii fluierului, toate acestea au întregit timp de o oră cadrul unui meci în care spectatorii nu au cerut demisia antrenorului, iar prestaţia jucătorilor nu a fost subiect de analiza pentru comisia de disciplină sau cea de arbitraj.

La întâlnirea desfăşurată duminică dimineaţă, pe terenul sintetic din cadrul Universităţii Suceava şi încheiată la egalitate, scor 2-2, au fost în premieră colegi de echipă nume ca: Marian Pană, Dumitru Moldovan, Florin Cristescu, Ovidiu Ciobanu, Nae Grosu, Constantin Bosânceanu sau Pepe Armeanca, în timp ce selecţionata arbitrilor a fost condusă de Vasile Păduraru şi Marius Şuhan.

„Spre deosebire de jucători, conducătorii nu sunt puşi la punct cu pregătirea fizică, iar acest lucru s-a resimţit din plin în teren. Am remarcat totuşi o poftă de joc printre cei prezenţi, mai ales în rândul antrenorilor. Totodată, mi-am dat seama că nu-i deloc uşor, ca fotbalist, să evoluezi un meci întreg într-un ritm susţinut”, a precizat la sfârşitul întâlnirii, preşedintele Cetăţii, Dumitru Moldovan.

0 comentarii: