miercuri, 20 februarie 2008

Ofensiva rurală rămâne prioritate zero pentru PD-L

Vicepreşedintele PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, a lansat, la finele săptămânii trecute, la Suceava, „Ghidul primarului de comună” în cadrul proiectului mai vechi „PD-L – Partidul care te învaţă”. Cu această ocazie, senatorul a arătat că toţi candidaţii partidului pentru funcţiile de primar trebuie să aibă cel puţin trei proiecte importante pe care să le lanseze în campania electorală.

Dl Flutur a spus în timpul lansării candidaţilor de primar din judeţul Suceava că fiecare candidat PD-L pentru funcţia de primar va trebui să prezinte trei proiecte, unu pe măsuri publice, iar cel puţin două pe măsuri private pentru beneficiari din localitatea lor. El a arătat că, în acest sens, a elaborat „Ghidul primarului de comună” care urma să fie distribuit, de luni, în toate organizaţiile din ţară, împreună cu proiecte-tip pentru fiecare măsură în parte. „Este vremea să aducem bani şi să punem satul românesc la treabă”, a mai spus Gheorghe Flutur care a subliniat că localităţile României au nevoie de primari implicaţi, care să ştie ce înseamnă un proiect şi să lupte pentru obţinerea finanţării pentru proiecte. „Am avut şi până acum fonduri de cheltuit pe proiecte, dar de acum vom avea mult mai mult. Oamenii noştri trebuie să ştie să facă proiecte şi să se bată pentru ele”, a explicat vicepreşedintele PD-L.

El a arătat că în judeţul Suceava PD-L va deschise centre de consultanţă în toate oraşele şi centrele zonale, pentru ca primele proiecte să fie făcute aici. „Asta va trebui să se întâmple în perioada următoare în toată România”, a mai spus dl Flutur. El subliniat faptul că este nevoie de schimbare în mentalitatea conducerilor administraţiilor locale şi judeţene, arătând că „vremea stângii a trecut în România”. „De 18 ani socialiştii au condus destul. Trebuie să vină şi dreapta, pentru că România trebuie pusă la treabă”, a conchis dl Flutur.

0 comentarii: