duminică, 17 februarie 2008

Senatorul Gheorghe Flutur va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean SuceavaSâmbătă, în sala mare a Casei Culturii, Organizaţia judeţeană a PD-L Suceava şi-a anunţat candidaţii la funcţia de primar pentru 92 de comune şi oraşe din judeţ, transmite corespondentul AMOS News.

La eveniment au fost prezenti senatori si deputati PD-L din judetele Iasi, Neamt si Botosani, iar din partea Biroului Permanenet National al democrat-liberalilor, senatorul Cezar Preda.


Cu acest prilej, senatorul Gheorghe Flutur, presedinte al Organizatiei Judetene a PD-L Suceava, si-a anuntat candidatura la presedintia Consiliului Judetean (CJ), prin vocea colegului sau de partid si din Senat, Cezar Preda.


"Suceava inca mai e un bastion al stangii nereformate din cauza "rosilor" din Consiliul Judetean. Viata arata altfel aici, la Suceava, unde CJ este condus, inca, de Mârza. Ce face George Flutur aici se aude in toata tara, stim cu totii, si sunt convins ca va face ce trebuie daca va castiga CJ. Pentru ca va anunt aici, acum, ca George Flutur va candida la presedintia CJ Suceava", a spus Preda.


Pana in prezent, au mai anuntat cã vor intra în cursa pentru presedinþia CJ Suceava actualul presedinte Gavril Mârza, din partea PSD, si vicepresedintele CJ, Stela Acatrinei, de la PRM.


La randul sau, Gheorghe Flutur a anuntat astazi si candidatura la sefia Consiliului Judetean Iasi a senatorului PD-L Dan Carlan.

0 comentarii: