joi, 15 mai 2008

Vartic revine la Garda Financiară Suceava


Garda Financiară Suceava va fi condusă, începând de astăzi, de Ionuţ Vartic. Aceasta după ce printr-un ordin al ministrului economiei şi finanţelor, a fost anulată o decizie anterioară prin care Ionuţ Vartic a fost detaşat, pe o perioadă de şase luni, în Hunedoara, pentru a ocupa funcţia de comisar şef al secţiei Gărzii Financiare din acest judeţ. În aceste condiţii, Vartic revine la conducerea Gărzii Financiare Suceava după o perioadă de două luni de activitate în Hunedoara.

Contactat telefonic, Ionuţ Vartic a apreciat că perioada cât s-a aflat la conducerea Gărzii Financiare din Hunedoara a reprezentat „o experienţă pozitivă”, apreciind că activitatea economică din acest judeţ şi din Suceava este cât se poate de asemănătoare.

„Au fost rezultate la Hunedoara, şi consider că a fost o experienţă pozitivă. Acum revin de unde am plecat şi voi continua ceea ce am început aici, la Suceava”, a declarat Ionuţ Vartic.

Reamintim că la mijlocul lunii martie a.c., în baza unei decizii a conducerii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, 18 şefi ai secţiilor Gărzii Financiare din ţară au primit ordine de detaşare pentru a ocupa aceleaşi funcţii, însă în alte locaţii, în vederea eficientizării activităţii. După plecarea lui Ionuţ Vartic la Hunedoara, conducerea Gărzii Financiare Suceava a fost preluată de comisarul şef al secţiei din Sibiu, Nicu Florescu. În ceea ce-l priveşte pe acesta, conducerea Ministerului Economiei şi Comerţului a decis ca el să nu se întoarcă la Sibiu, urmând a prelua şefia Gărzii Financiare din Piatra Neamţ.