marți, 29 iulie 2008

Ajutor din Bazinul Dornelor

Cabinetul parlamentar al deputatului PD-L de Suceava, Dumitru Pardău, împreună cu Radio Orion şi Monitorul de Dorna, a lansat un apel către locuitorii zonei Dornelor de a demara o campanie de colectare de bunuri materiale, în scopul ajutorării persoanelor din zona calamitată a judeţului Suceava.

Acţiunea umanitară este în curs de derulare, o parte din ajutoare fiind trimise deja către 5 localităţi precum Brodina, Ulma, Vicovu de Jos, Putna, Moldoviţa, iar cealaltă parte se depozitează la Cabinetul parlamentar pentru a fi distribuită la sfârşitul săptămânii.

Totodată, Dumitru Pardău a informat că a luat legătura cu toţi primarii din bazinul Dornelor, indiferent de culoarea politică, pentru a se organiza asemenea puncte de colectare la nivelul fiecărei primării.

Deputatul PD-L a precizat că ,după retragerea apelor acţiunea de sprijinire a persoanelor şi a localităţilor calamitate va continua, prin acordarea de material lemnos şi materiale pentru realizarea de gabioane. Dumitru Pardău a mai adăugat că personal va contribui cu un ajutor constând în mobilier şi aparatură electrocasnică în cazul unei familii din zona Câmpulung care a avut de suferit de pe urma inundaţiilor, identificată de dânsul.