marți, 20 noiembrie 2007

Apa caldă revine la toţi sucevenii

Până la sfârşitul acestei săptămâni, toţi locuitorii municipiului Suceava, racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, vor beneficia de apă caldă şi căldură.

Directorul societăţii de termoficare, Constantin Plăcintă, a precizat că la mai bine de jumătate din consumatorii afectaţi de lucrările de modernizare a punctelor termice apa caldă a revenit în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă.

„În urma suplimentării echipelor de lucru cu angajaţi a numeroase firme din ţară, s-a reuşit ca la final de săptămână să furnizăm din nou apă caldă la 80 de scări de bloc, din care 60 sunt racordate la PT Obcini 3, câte 10 scări, la PT Mihai Viteazu 1 şi Tribunal (A1), precum şi două scări de bloc şi câteva case de la punctul termic Liceu Ştefan cel Mare”, a declarat Constantin Plăcintă.

În prezent, nu beneficiază încă de apă caldă 30% din consumatorii arondaţi punctului termic Obcini 3, jumătate din locatarii arondaţi PT Mihai Viteazu 1, 70% din sucevenii racordaţi punctului termic A1 şi jumătate din cei care beneficiau de servicii de termoficare de la punctul termic Zamca 5.

În total, în cursul acestei săptămâni vor fi racordate la reţeaua de apă caldă 108 scări de bloc, cele mai multe – 36, fiind din cartierul Zamca, 34 de scări de bloc – din cartierul Obcini, precum, iar alte 30 de scări de bloc, din zona Tribunalului.

0 comentarii: